Siden vi hadde langhelg, så planla vi en tur til Atlanta. Synd vi måtte hjem søndag alikevell, siden Jenn måtte på skolen. Ble uansett veldig bra, og fikk virkelig utnyttet tiden! Vi sov hos noen i familien, som også tok oss med ut for å spise første kvelden sammen med resten av gjengen. Neste dag startet med en tur til CNN headquarters, der vi fikk se mye av hvor nyheter spilles inn. De har også verdens største heis som bare er festet øverst og nederst. Gjett hvem som satt skjorta fast rett etter vi snakket om hvor skummelt det måtte ha vært å falle ned hele veien? Så livet i revy og trodde serriøst min siste time var kommet. Men klarte å slite meg løs, var nok adrenalin rushe som tok over, haha. Neste stopp var Georgia aquarium. Ble sykt skuffet da jeg fant ut at de ikke hadde skilpadder.. Men vi fikk se et helt sykt delfinshow! Var helt magisk. Vi satt i midten på 3 rad, så vi hadde perfekte seteplasser. Bassenget var veldig dypt og kanskje 6 feet høyt fra vårt bakkenivå, så vi kunne se alt som skjedde under vann også. De som jobber i det showet har uten tvil verdens beste jobb!Såklart skulle vertsmor ha meg til å ta på alt mulig.. fisj
meg og typen;-)


Verdens beste vertsfamilie! ♥Etter akvariumet dro vi til World of coke, som stort sett bare er et museum og historien til coka cola. De hadde også et rom der du kunne smake brus fra alle verdensdeler og forskjellige land. Var noen som var helt okei, men fyttikatta så fæl de fleste var! De hadde nestea fra frankrike, som er den samme vi har i norge, å gud så godt det var med ordentlig iste! Her drkker de bare sweet tea, som er ALT for søtt.Vel.. på bilde under kan dere se reaksjonen etter å ha smakt noe fra Italia. Husker ikke hva den heter, men smakte syre!Dagens siste stopp var The varsity, som er verdens søste drive-in restaurant og startet for over 80 år siden. Var helt stappfult og sikkert 10 køer som var 10 meter lang, så tok sin tid .Maten var ikke noe å skryte av i det hele tatt, men der er liksom en av de stedene man må dra når man først er i Atlanta!

I had a blast 
Vertsmor cheeret og sa jeg måtte gjøre det for the experience, så beit tenna sammen og tok på slangen! Er vel ganske tydelig at det ikke var noe jeg egentlig hadde lyst til, men nå er hvertfall det off the bucket list!


Husker ikke hva denne cafèen het, men den ligger på et av kjøpesentrene I nashville. Den var gjort om til en jungel med både tordenstormer og gale dyr. Servitørene var også kledd ut som safari guides, ganske kult egentlig! 
Kjørte også forbi dette på turen hjem, utrolig fint å se på. Var over 2 millioner lys, tipper det tok sin tid å gjøre klart!I dag dro vi på en fieldtrip for å høre en forelesning i Huntsville, så null skole! Var i sammenheng med anatomy, men flere fra trinnet ble også med. Var faktisk interessant, men ble sykt kjedelig å bare sitte å høre på samme mannen i fler timer. Han snakket blandt annet om kromosomfeil, kloning og mye annet. Til og med at man kan lage sædceller av hudceller, og forskere har til og med laget synlige egg celler av skin tissue fra mus! Syke greier. Etter det dro vi og spiste på rosie's, som er en mexican restaurant. På veien hjem hadde vi litt problemer, og bussen broke down. Men det fikset seg heldigvis§ Nå er det pugging til prøve som står for tur. Vil egentlig bare legge meg å sove.. Kommer til å faile uansett, er så sykt mye å huske, og vanskelig stoff! Wish me luck.

Får forresten mange spørsmål om jeg enda er i live, på grunn av Sandy. Ja, jeg lever! Hun er i New York og herjer, altså mye lengre nord. Har sett bilder av skadene til nå, ser ikke bra ut i det hele tatt!
I dag dro jeg, mom, Jennifer, Angel og to andre supersøte exchangestudents til Tennessee for whitewater rafting. Ingen som falt ut av vår båt værtfall, utrolig nok ettersom et område hadde helt opp til 12 feet høye bølger.. It was so much fun though! Vi fikk også bade, hoppe fra større steiner og literally ''go with the flow''. Vi bare lå på rygg i vannet mens strømmen tok oss nedover elva. Kanskje greit å nevne at der var det ikke var slik som på bildene der, for de som tror det. Var en del bølger i et område, så jeg mistet litt kontroll og svelgte halve elva gjennom nesen.. haha. Alt i alt var det sinnsykt gøy, å vi skal definitivt gjøre det igjen før jeg drar hjem igjen!


Rebecca from New Zealand and Jördis from Germany


My supercute hostmom!


Trøtte jenter! måtte stå opp klokken 5 om morgen for å komme fram i tide.. 

Fellow EF students! Christian from Denmark, Stine from Norway and Sofie from Denmark. Var så rart å snakke norsk igjen, følte jeg sa alt feil..
I dag var vi på en eller annen campingplass, der vi møtte alle andre utvekslingsstudenter fra hele north Alabama. Fikk høre en del informasjon, regler, osv. Fikk også et papir med litt info om trips, blandt annet til Disney World! Skal definitivt spare til det. Vi ble ikke igjen for aktiviteter, men dro heller på unclaimed baggage! Sååå sykt mye klær og ting, og ikke minst billig. Fant en nydelig kjole fra Rare fashion, til bare $17! Men tok meg sammen og fokuserte på at Florida ogDisney World er bedre, og jeg trenger virkelig penger til det. 
BEST MEMORIES COME FROM BAD IDEASNå står taco på menyen, etterfulgt av lesing til prøve. snakkeeees!
Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Bahamas 2013 · Blogg · Events · Florida 2013 · Graduation 2013 · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · New York 2013 · Oregon 2012 · Prom 2013 · San Francisco 2013 · Sponsing · Spørsmål · Trips · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits