Etter en slitsom dag er det ingenting som er bedre enn å få pakke i posten. Er så heldig at en ebay selger ville sponse meg noen NYX produkter, for å teste ut og vise frem på bloggen. Har blandt annet kjøpt de HER fra henne tidligere. Myke og gode lipliners som jeg elsker! Flower og pale pink er nok favorittene, men liker også hot red og hot pink, får bare ikke brukt de.Gleder meg virkelig til å prøve alt ut. Har testet det litt, og leppestiften er nok en ny favoritt! Fikk fargen Strawberry milk, som jeg har hørt mye positivt om. Øyenskyggebasen gleder jeg meg mest til å ta i bruk, siden jeg har lest så mye bra om den hos blandt annet fotballfrue.no. Trengte virkelig en ny base, siden paint pot'en min snart er tom. Den virker også mye lettere og smørbar enn mac sin paint pot. Får testet alt ut i morgen sikkert, så kommer jeg nok med meninger og fler bilder.Selgeren jeg har kjøpt fra og fikk pakke hos er JOY017. Anbefaler henne virkelig! Gode produkter til en billig pris, i tillegg er hun veldig lett å få tak i på mail, og produktene sendes veldig fort. Det sendes fra USA, men har bare ventet rundt en uke på alle pakkene. Syntes alle jenter skal ta en titt innom og se om de finner noe interessant! Bare gå inn på profilen hennes HER, så kan du lese alt av feedback, eller HER for å gå rett til produktene hun selger.

Vet at mange syntes ebay er usikkert og komplisert, men der tar de så absolutt feil. Om det er noe du ikke får til med oppretting av konto eller kjøp, så er det bare å spørre meg. Hjelper gjerne til! Alle burde virkelig få gleden av så billige og gode produkter! :D

 Hilde   
Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Blogg · Events · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · Sponsing · Spørsmål · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits