Marshall og alle jentene


Matthew, Drew, Hannah, Anna, meg


Shannon, Patrick, Drew, meg


Verdens beste Peyton 


Hannah, Ben, Philip, Laura Mae, Janaye, Ryan, Drew, meg, Bailey, Macy, Tyde, Gabriell


Shannon, Drew, meg


Fler bilder kommer!
Kan ikke tro at prom er i morgen! Gleder meg så til å ordne meg, så dra å ta bilder med hele gjengen  Skal til frisøren klokken 11, så er det rett hjem og på med sminke. Drew plokker meg opp, så skal vi møte alle andre, før vi drar å spiser. Deretter er det til selve 'festen'', som har tema ''1920''. Tror det blir veldig bra, de har til og med en ordentlig photobooth! Kommer nok masse bilder på bloggen senere.

Etter skolen i dag dro jeg forresten med Laura Mae og fikk en spraytan, kan være greit med litt farge før kvelden. Skal hvertfall ikke klage på forskjellen, har jo det skille etter trusa.. haha.  Nå har jeg funnet fram alt som jeg trenger til i morgen, så nå skal jeg legge meg og sove bort hodepinen, så jeg er klar til i morgen! 

 
Heihei! Etter skolen i dag dro jeg og anna til The french door, der vi hadde time for å få ordnet neglene våre for prom. Hadde sett for meg akryl, men shellac er jo så mye bedre! Ødelegger ikke neglene i det hele tatt, og varer kjempelenge. Skulle ønske jeg hadde planlagt litt bedre, og kunne fokusert på å spare til litt lengre negler, så det ble enda bedre. Helt siden jeg flyttet til USA brekker neglene mine for ingenting! Har nok noe med maten og kostholdet å gjøre. Alt i alt ble jeg veldig fornøyd, så nå er det bare småting igjen for prom. Er faktisk meldt bra vær, så er så stoked! Skulle hente kjolen min i dag siden jeg måtte få den lagt opp, men da jeg prøvde den på var det enda at par ting som måtte fikses.. Siden jeg har en skikkelig svai i ryggen, så bulker den seg bake. Men det fikses lett, så kjolen får jeg i morgen. FIkk skoene mine i går, men de er helt forferdelig å gå i.. Må gå dem litt inn, hvis ikke kjøper jeg gjerne nye! Kanskje jeg finner noen i morgen når jeg skal på shopping med Laura Mae:-)


Endelig tok jeg meg tiden til å trykke hjem en kjole til prom! Er bare å håpe på at den passer, men kan jo alltids få den lagt opp om jeg skulle være uheldig. Siden det er lace up på ryggen så er det mye lettere å regulere den selv, heldigvis. Krysser også fingrene for at fargen er så fin som jeg håper! Moren til han som inviterte meg har skrevet til meg på facebook og gledet seg veldig til å møte meg. Haha, sykt koselig! Ble også spurt om jeg vil være med å hjelpe med dress valg, og finne blomster til meg, så det gjør vi nok litt senere. Håper at jeg får kjolen min først, så vi kan se at fargene matcher :D

Klarer du gjette hvilken farge jeg valgte?Da jeg kom på skolen idag sto en av jentene med et brett av hershey kisses, der noen i en annen farge stavet ordet ''Prom?'' i midten, så sykt søtt! Tenkte jo at så heldig skulle jeg også vært, men hadde jo absolutt ikke trodd at jeg kom til å bli asked to prom, hvertfall ikke på selveste valentines day! I break kom også en kompis bort og ga meg et valentineskort med bilde av edward cullen, tenkte at det var godt nok for dagen, og at jeg kan droppe the notebook og is ikveld, haha. 

Anyway, i lunsjen satt jeg og snakket med en av jentene, så kom plutselig en fra klassen bort å sa han hadde noe til meg. Han plasserte en starbucks kaffe på borde, og dyttet ned den pappen som er rundt, slik jeg kunne se hva som sto.''Prom? Happy valentines day!'' Herregud, ble helt paff! Jegmåtte spørre om det var fra han også, for det hadde jeg virkelig ikke trodd. En annen kompis sa at alle i klassen var for redd til å spørre meg, så regnet faktisk med å gå alene.. haha. Gud for en lettelse dette er, så kan jeg hvertfall kjøpe kjole med god samvittighet! Og daten min er kjempesnill, og virkelig klassens klovn. Alle sier han er en av de beste man kunne gått med, enda jeg neppe kan ha så høye hæler.. haha!


Etter dagens pep rally (som forresten var dritbra, vi hadde glowing sticks og alle lysene var av i gymmen!) var det prom dress shopping som sto på planen. Jeg dro sammen med Destany, Janaye og Amanda, var koselig! Var så gøy å prøve mange lange, glitrende kjoler. Vi dro innom to shops, den ene hadde ikke stort utvalg i det hele tatt, men den andre derimot hadde alle mulige farger og fasonger! Likte begge på bildet under, men de var alt for stor. Kan jo såklart bestille, men da kan jeg heller gjøre det selv, som blir mye billigere. Det er også en butikk her i Decatur hvor du kan låne kjoler, men siden dette er mitt første ordentlige prom så vil jeg ha noe eget! Denne lyserosa skulle jeg egenlig bare prøve for moroskyld, for den var så sykt fin! Ikke helt hva jeg ser for meg å ha på prom, siden den er for stor og fluffy for min smak, men jammen ble jeg forelsket! Jeg kan ta av noen av lagene under, så den ikke blir like stor, men tror heller jeg bestiller en lignende på internett. Fikk ikke bilde av baksiden, men er lace up! syyykt fin. 


Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Blogg · Events · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · Prom 2013 · Sponsing · Spørsmål · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits