Veninnen til Jennifer skulle ta oss med å vise huset som cullen familien i twilight bor, så på torsdag før thanksgiving middagen hoppet vi i bilen og tok turen. Fire jenter og feil adresse førte til at vi sto å banken på døren til feil hus.. Heldigvis var det ingen hjemme. Etter telefonsamtaler og litt leting fant vi værtfall riktig hus!

Noen twilightfans som er sjalu?

Vi fikk beskjed om å være stille og diskrè. siden det bor folk der - men neida! Vi løp rett opp til huset, knipset bilder som bare det, og klatret litt opp på fjellsiden for å se mer av innholdet til huset. Det var mye større in real life, enn det ser ut som i filmene! Fy søren for et fint hus sier jeg bare.
Siden jeg dro til Portland i Oregon på søndag for å overraske Nick, så har jeg ikke blogget noe de siste dagene. For de som ikke kjenner meg, så er Nick vertsbroren min som bodde i Norge med min familie i fjor. Han visste ikke at jeg kom, så gjett hvem som var i sjokk! Filmet det hele, priceless sier jeg bare :D På mandagen gjorde vi ikke mye, men nick tok meg med å kjørte litt downdown, så jeg skulle få se litt av Portland. Ble også litt shopping på oss begge to. Var så gøy å gå rundt i butikkene og snakke norsk, fikk en del blikk ja!Tirsdag skulle jeg, Nick og Sofie(vertssøstra hannes) dra til Seattle med pappaen til Nick. Uheldigvis måtte Nick på jobb, men vi dro uten han. Seattle er rett og slett nydelig! Jeg innser virkelig at jeg er en storby-jente. Det regnet da vi dro fra Portland, men så heldig som vi var, så var det mye bedre vær i Seattle!

Mens vi ventet på veninnen til Sofie, så kjørte vi rundt omkring for å se andre deler av Seattle. Plutselig endte vi opp på Nordig Heritage Museum, hvor jeg blandt annet fant norsk sjokolade!!! Jeg of Sofie var helt på gråten av glede.Før vi dro måtte vi også få med oss Wall of gum, så først måtte vi på jakt etter tyggis. Kan tro det hørtes smart ut da vi spurte butikkdama om hvor Wall of gum var, etter vi spurte om hun hadde tyggis og hun sa nei.. Ja, ville finne veggen så vi bare kunne pick and choose flavor, haha!

Er man i Seattle, så er det vel en selvfølge å ta turen opp i Space Needle. Perfekt tidspunkts også, så vi så lysene i hele byen! Helt ubeskrivelig nydelig. Var mye vind, og vi hadde en random uerfaren amerikaner til å ta bilde,så skulle litt til for å få et decent picture av oss med byen i bakgrunnen.. 
Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Bahamas 2013 · Blogg · Events · Florida 2013 · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · New York 2013 · Oregon 2012 · Prom 2013 · San Francisco 2013 · Sponsing · Spørsmål · Trips · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits