I dag dro vi på en fieldtrip for å høre en forelesning i Huntsville, så null skole! Var i sammenheng med anatomy, men flere fra trinnet ble også med. Var faktisk interessant, men ble sykt kjedelig å bare sitte å høre på samme mannen i fler timer. Han snakket blandt annet om kromosomfeil, kloning og mye annet. Til og med at man kan lage sædceller av hudceller, og forskere har til og med laget synlige egg celler av skin tissue fra mus! Syke greier. Etter det dro vi og spiste på rosie's, som er en mexican restaurant. På veien hjem hadde vi litt problemer, og bussen broke down. Men det fikset seg heldigvis§ Nå er det pugging til prøve som står for tur. Vil egentlig bare legge meg å sove.. Kommer til å faile uansett, er så sykt mye å huske, og vanskelig stoff! Wish me luck.

Får forresten mange spørsmål om jeg enda er i live, på grunn av Sandy. Ja, jeg lever! Hun er i New York og herjer, altså mye lengre nord. Har sett bilder av skadene til nå, ser ikke bra ut i det hele tatt!
Dro til et haunted house i går sammen med vertsmor, Jennifer og Angel. Var en gammel skole in the middle of nowhere som var dekorert og gjort om. Da vi satt i bilen innså vi også at det var fullmåne, kunne virkelig ikke blitt bedre. Jeg er livredd folk som kler seg ut med masker osv, traumatisert etter skrekk opplevelser som liten.. Men trodde ikke det skulle være så bra, så ble gjerne med uansett, til tross for at det ble kåret til alabama's beste haunted house i fjor. Vi gikk gjennom mange rom med forskjellige scener, alt fra en gal einstein, zombies, klovner, drager og menn med motorsager. Var ordentlige folk som hadde kledd seg ut, og de gjorde en bra jobb for å si det sånn! De hadde ikke lov til å ta på oss eller omvendt, men de kom helt opp i ansiktet på oss, og nesten sperret veien. De sa ingenting, bare lagde de ekleste lydene og sirret oss rett inn i øynene. Føltes akkurat ut som jeg var med i The walking dead, bortsett fra at de ikke spiste oss, heheee! Om jeg hadde vært tøff nok til å bare gå rett fremover, så hadde de nok flyttet seg, men jeg var pissredd. En gang måtte jeg trekke pusten og si ''Hey! we're scared enough now, good job! but we have to keep on moving, so back te hell off!'' Det værste rommet var uten tvil klovnene.. var så mange av dem, og latteren var helt jævlig. Grunnen til at jeg er så redd klovner er nok fordi pappa skremte livet av meg og lillesøster da vi var små. Husker det enda, vi satt stille og fredelig på kjøkkene og spiste spagetti, så kommer det en klovn og banker på vinduet. Takk pappa. Er nok derfor jeg også måtte pakke ned alle dukker og klovner jeg har fått av farmor og farfar..

På bildet ser du en gal hjernekirurg, angel og jennifer. Ja, jeg var for redd til å bli med på bilde, så meldte meg raskt frivillig til å være fotograf. Men rett etterpå kom han såklart bort til meg. Jeg så han ikke før han sto rett ved siden av meg, måtte nesten holde tårene tilbake. Så bare på vertsmor, for jeg klarte knapt å se på de isblåe/hvite øynene hannes. Han sporte hvorfor ikke jeg ville bli med på bildet, svarte helt ærlig at jeg var for redd. haha herregud, shoot me now gikk gjennom hodet mitt på repeat.

 Hope is wishing something will happen. Faith is believing something will happen. Courage is making something happen.
Da er flybillett til New York i boks, endelig! Drar ikke før april, men er så godt å ha noe å glede seg til. Der skal jeg møte tante, onkel og mine to søte søskenbarn. De tar turen over dammen for å tilbringe noen dager i NY, så blir de med meg hjem hit. Klarer virkelig ikke å tørke bort smilet, er så glad! Er så utrolig takknemlig for at jeg får sjangsen til alt dette. Skal bli så godt å se noen kjente ansikt igjen, og vise de hverdagen min her ♥ Noen som har vært i NY, og har forslag til hva man burde få med seg? Times square, empire state building, central park og the statue of liberty osv. er såklart en selvfølge!
 
Våknet for litt siden og innså at HELE drømmen jeg hadde var på engelsk! De siste ukene har jeg ikke husket noen av drømmene mine, noe som jeg ellers alltid gjør. Derfor har lurt veldig på om de enda er på norsk, eller om de faktisk er på engelsk. Men nå er det bekreftet, jeg har hatt min første drøm på engelsk! Føler også at norske ord glemmes, og jeg erstatter det med engelske uttrykk. Tok meg selv i å starte setningen på engelsk flere ganger i går da jeg skypet med familien og Therese, men det begynte å skje nesten med en gang jeg kom hit faktisk. 

Mange norske påstår at de snakker flytende engelsk, men de tar så feil. Såklart er det vel noen som kan det, som har vokst opp i et miljø der det brukes mer, men nå tenker jeg på vanlig basis. Norske elever har nok i gjennomsnitt veldig god engelsk, men er noe helt annet når du kommer inn i et miljø der alle snakker engelsk, og så mange fler uttrykk. Jeg har alltid hatt veldig gode karakter i engelsk, så har ikke noe problem med å forstå. Men flere ganger hører jeg ord som jeg ikke kjenner til, ord som ikke brukes i hverdagslig engelsk, som er det de fleste i Norge kan. Har snakket med engelsklæreren min om det, for jeg sliter litt i faget engelsk. Vi jobber med britisk litteratur, beowulf, anglo-saxon og middel alderen, så der er det værtfall mange nye ord og uttrykk. Hun sporte meg ''hvorfor faget er så vanskelig, når du både snakker og skriver flytende engelsk?'' Jeg klarte nesten ikke å svare på det, for jeg kom ikke på noen god overbevisende grunn der og da. Har vært redd for at hun tror jeg bare later som, for jeg ikke gidder å gjøre noe i timene. Men bare så det er sagt, jeg jobber ræva av meg! Snakket igjen med vertsmor om dette, og hun hadde tenkt på det tidligere. Hun kom fram til at det er ''samtale engelsk'' jeg er vant til, som de fleste fra utlandet er. Høres ut som jeg mener bare presentasjon av seg selv og slike småting, men det gjør jeg ikke. Vertsmor sier selv at jeg snakker og skriver flytende engelsk, men det er enda mye igjen å lære. Enda det er et ord jeg ikke kjenner til, så er det flere ganger lett å forså bare ved å lese resten av setningen. Men noen ganger blir det for mye, å da er ikke like lett å gå tilbake i teksten og få en helhet for å svare på oppgaver. Men jeg lærer nye ord og uttrykk hver dag. Det er også mange ord jeg allerede kan og forstår godt fra før, som nå blir lettere å bruke, bare på grunn av at det ikke er ord som du ellers ville brukt i en engelsktime på skolen. Høres nok ut som jeg undervurderer engelsken til norske nå, men det er så mye mer å lære enn man tror.


Hva kaller du vertsforeldrene dine egentlig? Varierer vel veldig, men sier du bare navnet dems eller kaller du dem "mom" og "dad"? :-) Kos deg videre på utveksling!

Helt ærlig, jeg vet ikke hva jeg kaller henne! Jeg bor bare sammen med vertsmor og datteren hennes. Har tenkt litt på dette, for jeg vil jo ikke kalle henne ''mom'', så føler hun eller vertssøster at det blir rart. Men egentlig vet jeg at de ikke har noe i mot det, er bare jeg som føler det blir rart kanskje. Skal heller la det komme automatisk. Når jeg tenker meg om så har jeg ikke vært i så mange situasjoner der jeg faktisk bruker navnet hennes, enda jeg har vært her i to måneder! Om jeg snakker med Jenn så er det ofte ''you mom'' jeg bruker. Skal ikke mye til for å føle seg som en del av familien, og jeg vil være en slags søster og datter i huset, istede for bare en ''gjest'' eller god venn. Men som jeg har nevnt tidligere, my hostfamily is the best 

Et par ganger i måneden får alle seniors check out of school for å dra å dra ut og spise sammen i lunsjen. Jeg dro med Destany og Anna, herlige jenter begge to. Vi møtte også mange fler fra klassen, utrolig nok. Lunsjene er ofte dårlig planlagt, så alle drar å spiser på forskjellige steder, noe som ikke er meningen. Vi gjør jo dette for å sveise oss sammen, og få et unbreakable bond! haha. E så koselig da, og ingen dum ide nå som dalle flytter bort for college til våren. Er litt spennende å se hvordan søkingen til college foregår, men testene høres vanskelig ut. Har faktisk sykt lyst til å gå college i USA, bo på campus å oppleve et ordentlig studentliv! Men har enda skole igjen i Norge å fullføre, så får nok ta det i andre omgang omså.
Nyter sola og de 25 gradene ute i dag også, med lana del rey på spotify, og hunden running around chasing chipmunks. Livet er så herlig! Varmen føles også 10 ganger bedre når jeg ser at venner i norge poster bilder av snøstorm på instagram. Følg meg gjerne!

Er utrolig sliten i dag, så siden jeg ikke har noen lekser blir det nok tidlig kveld. Gruer meg lett til neste uke, har to engelskprøver.. Det er uten tvil det vanskeligste faget. Jobber med britisk litteratur, altså beowulf, anglo-saxon og the middle ages.. Skyt meg sier jeg bare. Heldigvis helg i morgen, skal bli godt med en break fra hvertdagen. Blir muligens en tur til Huntsville på søndag for å check out et haunted house! Forresten, er det noen som vet hvor jeg kan se The walking dead online?
Fryser utrolig lett på føttene, derfor jeg bruker lester om noen lurer. Er nok det jeg er mest glad for at jeg pakket med. Også er de så fine, farmor er så flink ♥ Men gud, ble alt for varmt å ha dem på ute..


Liker egentlig ikke å blogge fra mobilen, men whatever, er for lat til å forlate sitteplassen ute og hente pc'en. Været her er herlig, så har den siste timen på å leke med hunden ute, og spise is i sol. Hører det er minusgrader og snø hjemme, så gjett om jeg nyter varmen! 
Beklager for dårlig mobilbilder!

Flettet håret til Janaye i dag mens vi satt ute i vår free period. Har aldri prøvd å flette waterfall braid før i da, men ble jo slettes ikke ille. Enda jeg bare knipset et bilde med iphone, så kom fargen på håret utrolig godt fram Elsker hårfargen hennes, rett og slett drop dead goregous! Skulle ønske jeg var tøff nok til å prøve meg som redhead, men tror virkelig ikke jeg hadde klart å pull it off.Hei hei! Været her i dag er bra som vanlig, så tenkte å gå en tur ut å se på alle husene i nabolaget. Blir aldri lei av det, de er så fine at det bare ryker luksus! Må vel også lese litt economics og anatomy,men sparer det til senere. Hater at tanken på å gjøre lekser skal ødelegge hver weekend.. Er så stressende. Våknet forrsten av at den ene katta sto oppå meg og så meg rett inn i øynene. God morgen liksom. Men nå skal jeg hive på meg buksa og gå ut, begynner å bli skikkelig fine høstfarger her nå! Kanskje jeg tar med kamera, i håp om å knipse et bilde av de søte suicide squirrels som løper midt i veien hele tiden. Ha en fin lørdag alle sammen!


Er kveld her nå, men tenkte å dele noen bilder før jeg lager kveldsmat og kryper til sengs. Har nettopp vært downtown med hostmom en tur, var noen greier som foregikk der. Mens hun sto ute og pratet med bekjente, så gikk jeg rundt omkring å sjekket ut diverse butikket. Gikk blandt annet inn på en brude- og kjolebutikk, himmelen sier jeg bare! Snakket mye med damene i butikken, de var sykt hyggelige, og ikke minst veldig pene! De kjører også diverse show for å vise fram kjoler, og de sa jeg hadde passet bra som modell for dem! De var søstre, så hun ene tar bilder og hun andre styrer mer med kjolene osv. Begge va meg kortet deres, så får se hva som skjer. Du kan forresten sjekke dem ut på¨facebook HER og HERSpanderte mexican dinner på vertsmor i dag, noe hun virkelig fortjente! Hun er så snill og smilenede hele tiden, kunne ikke fått en bedre vertsfamilie. Jeg er stappmett etter maten, men trosser det kanskje for litt is. Har vært syk de siste dagene, så er en god unnskyldning for å spise is! Hjelper værtfall godt siden jeg har vondt i halsen. Håper jeg blir frisk til fredag at least!

I took my hostmom out for mexican dinner today, something she really deserved! She's so sweet and kind all the time, I really couldn't asked for a better hostfamily. I'm still so full after eating, but will probably ignore it just so I can try out the ice cream we bought. I've been sick the last couple of days, so it's a good excuse to eat ice cream every day! At least it's helping, so hopefully I'll be feeling better before friday.Gud som tiden flyr, i går var der nøyaktig 2 måneder siden jeg kom hit! Nå er det også bare en måned igjen til thanksgiving, så er det plutselig jul. Da er allerede halve året over.. Skal nyte hvert sekund framover! Skal på en liten tur i november, også er det disneyworld i januar. Skal også til New York i april, også cruise til BAHAMAS i mai!!!!!:D:D:D 


//Gammelt bilde

Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry. It can't last forever either.
Hei! Vertssøstra mi måtte dra til bridge street i dag for å fikse Ipad'en sin, så jeg dro med henne. Såklart måtte jeg bruke litt penger da jeg først var der, men enda fant jeg ikke alt jeg var ute etter. Jeg klarte også å kjøpe feil farge av NYX eyeshadow base.. Jeg har allerede den i fargen natural, så ville ha den hvite. For en eller annen grunn endte jeg opp med pearly white, men den funker! Jeg kjøpte også et par jumbo eyepencils, som jeg har hatt lyst på lenge! De hadde ikke den hvite i fargen Milk, så jeg tok en blå istede, elsker den! De føles så myke og lett på huden, klarer ikke vente til å teste dem! Jeg fikk forresten også en kjempestor rosa paraply med røde lepper på, siden jeg ga $10 til forskning på brystkreft. Den er supersøt, så kommer nok til å va den i veska på dager det er overskyet! Jeg syntes alle burde utnytte denne måneden til å støtte rosa sløyfe, det gjør en stor forskjell!

Hey! My hostsister had to go to bridge street today to get ther Ipad fixed, so I joined her. Of course I had to spend some money while I was there, but still I didn't find everything I was looking for. And I even managed to buy the wrong color of NYX eyeshadow base.. I already have the natural one, so I wanted the white one. For some reason I took the pearly one, but it looks good though! And I also got some jumpo eyepencils, which I've wanted for so long. They were out of the one white one called milk, so I took a blue one instead, love it! The colors are so soft, can't wait to try them out! I also got a huge pink umbrella with red lips all over, since I gave $10 to brest cancer research. It's supercute, and I'll definitely keep it in my purse on cloudy days. I think everyone should support the breast cancer awareness month, it makes such a big difference!//Sephora


//Sephora


//Sephora


//H&M
Hei søtinger! Ligger bare i sengen nå og drømmer meg bort på weheartit og makeupbee. Etter jeg kom hit har jeg blitt så inspirert, særlig av makeup. Har tenkt mye på det, og kommet fram til at jeg vil ha mer med det å gjøre, enn bare som en hobby på fritiden. Kanskje det blir makeup artist av meg? Det har lenge vært en av tingene jeg vil utdanne meg som, men er kanskje ikke så lett å finne seg jobb, og lønningen er ikke den beste har jeg hørt. Men man skal gjøre det man trives med, sant?

Dagens plan var egentlig å dra til huntsville, men ble såklart ikke noe av det, sååå typisk.. Skal heller høre med vertsmor om vi kan dra å leie film fra red box og ha litt frozen yoghurt som tilbehør. Hadde ikke vært feil å tilbringe lørdagen slik! Er ikke klar for en ny skoleuke enda, så må nyte hvert sekund.Takk gud for at jeg skal til frisøren på onsdag, trenger virkelig å få tatt etterveksten og friske opp blondfargen litt. Er litt nervøs når det kommer til å dra til en ny frisør, men har hørt de er flink der, så satser på det!// Hi sweeties! Rigt now I'm just laying in bed and looking at weheartit and makeupbee. After I came here I've been so inspired, especially when it comes to makeup. I've put a vast amount of thought into this, and I have decided that it's not something I just want as a hobby. Maybe I'll end up as a makeup artist after all? For a long time it has been one of the things I could imagine be doing for a living, but I don't think it's that easy getting a job, and I've heard they don't make that good money. But you're supposed to do what makes you happy, right?

I was supposed to go to huntsvile today, but of course something came up. Maybe I'll ask my hostmom if we can go rent a movie and get some frozen yoghurt instead. Wouldn't be a bad way to spend saturday night! On wednesday I'm going to the hairdresser, and I just can't wait to get rid of all split ends, touch up my roots and fresh up my haircolor. I'm pretty nervous on trying out a new hairdresser, but I've heard they do a good job, so hopefully I'll be happy with the result!
Skrev nok feil i forrige innlegg, kongen ble kåret under dagens pep rally, og dronningen ble kåret under kampen. My bad! men anyways, vi vant homecoming kampen! De hadde mat, ping pong, rave,og slags hoppeslott på the afterparty. Herregud, ble som en unge igjen! Kvelden var absolutt ikke slik jeg forventet, men gud så gøy det var! Nå er stemmen min på tur til å forsvinne, så skal vaske av meg sminken og hoppe til sengs. Har muligens en date i morgen med Bridge street, woho!


Peyton og meg. I LOVE THAT GIRL!!!!


Elise og Abrey


Australian guy and peyton
Hannah ble homecoming queen, hun er nydelig!


Nydelige Amy!
Tailgate blir holdt før en større hendelse, som nå er Homecoming game osv, som er i morgen. Alle samlet seg på parkeringsplassen med skolen, og cheerleaderne framførte sitt, og footballgutta ble ropt opp. De nominerte til homecoming queen og homecoming court måtte også opp å vise seg frem. Så mange fine jenter! Jeg dro med Laura, men vi var der ikke lenge, ettersom det ikke er så mye å gjøre enn å snakke med folk osv. I morgen er homecoming game først, hvor kongen blir kåret. Etter det drar alle til skolen, der dronningen blir kåret, også blir det vel mat, leker og mye annet! Gleder meg! Nå må jeg lese litt til ukens siste prøve, smiler bare av tanken på at det er helg i morgen! :D


Laura and Janaye, cuties
Hei! I dag var kleskoden Girls in pearls, guys in ties. Altså, vi måtte kle oss fint for å få fler poeng, for å vinne premien av homecoming week. Slengte på en blå kjole jeg kjøpte for knapt 50 kroner, flats, perleøredobber og smykke. Krøllet også håret i går kveld så jeg hadde det klart. Enda jeg la meg ganske tidlig må jeg ha vært i halvsøvne da jeg ordnet meg før skolen, for jeg klarte å spraye hele håret med tørr balsam, istede for tørr shampo.. Skjønte ikke helt hvorfor håret bare ble værre, men fikk panikk da jeg så hva jeg holdte i hendene. Takk gud at jeg enda hadde litt igjen av tørr shampoen, saved my day!

Var også senior lunch i dag, så alle seniors dro fra skolen for å spise en annen plass. Jeg dro å spiste meksikansk mat med tre søte jenter. Senere er det også tailgate, så stikker nok tilbake til skolen da. Har heldigvis ikke noen lekser til i morgen!!! :DBack to the 80's! Jeg slengte på en tights, blå øredobber, blå øyenskygge, mye blush og en gammel genser av vertsmor. Funket vel bra det? Vi vant forresten også dansekonkurransen i dag, woho! Lærerne danset også, herreguuud det var gøy! Nå roper lekser, har prøve i economics i morgen.. Wish me luck!


I dag er første dagen av Homecoming week, siden vi hadde fri i går. Vi har forskjellige tema hver dag, så i dag måtte seniors kle seg i blått. Vi får poeng for hver person som kler seg i blått, pluss fra diverse leker vi har. Den klassen som får flest poeng til slutt vinner en day off for å dra en plass å gjøre noe. Husker ikke helt hva det var, men det inneholdt skating, tror jeg? Nå venter jeg bare på at Anna skal plokke meg opp, så drar vi til skolen igjen for å møte andre seniors og øve på en dans vi skal fremføre i morgen i lunsjen. Temaet i morgen er decades, og seniors skal har 80 tallet. Vi har mikset sanger fra da, så skal vi også kle oss ut såklart. Aner ikke hva jeg kan ta på meg, så må vel google etter litt inspirasjon senere, haha. 

I don't have much time, but I can make it short for you foreigners: right now I'm waiting for my friend Anna, who's picking me up any minute. All grades are performing their own dance tomorrow during lunch, so all the seniors are meeting up to get some practice. Tomorrow's theme is decades, and we have the 80's. I have no idea what to wear, so I'll have to do some research for inspiration when I get back home. Gotta run, byeeee!!


I går dro jeg og vertsmor å besøkte denne grotten som jeg nevnte, og det var noe helt annet enn jeg forventet. Vi kom alt for tidlig, så for å drepe 2 timers venting gikk vi først på en liten skogstur. Vi var med på dagens siste tur inn i grotten, og vi var ikke fler enn 6 stykker, pluss guiden Little man. Grotten var svær, og belysningen de hadde satt opp inni gjorde alt så spesielt. Angrer på at jeg ikke tok med mitt kamera, så jeg kunne fått bedre bilder. Da vi kom så langt inn som mulig slo han av alle lysene, så vi skulle få se hvordan real darkness looks like.  Jeg sto helt i ro, med beina planta godt på bakken, mens jeg fokuserte på å ikke falle. Vi sto på ordentlig bakke og hadde stor plass, men følte meg ikke trygg i det hele tatt. Nå vet jeg hvordan det føles å være blind, for å si det sånn! Angrer virkelig ikke på at jeg dro!

Yesterday I went to visit this cave with my hostmom, it was completely different than what I expected. Since we came 2 hours early, we went for a short hike to kill some time. We were only 6 people plus Little man (our guide), probably beacause it was the last trip of the day. The cave was huge, and the lightning they had put up made everything even more special. I really regret leaving my camera back home, could've gotten some really neat pictures in there. Right before we were heading back again, he turned off all the lights, so we could see what real darkness looks like. I was just standing still, and kept focusing on not falling. Even though we were standing on solid ground and had lots of space to move around, I just didn't feel safe, haha. At least now I know what it feels like to be blind!


Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra søndagsfrokosten med Jenn og Aaron, er stappppppmettttttt. Venter egentlig bare på at mamma og pappa skal logge seg på skype, er en stund siden sist nå. Senere skal jeg i en slags grotte eller noe med vertsmor. Jennifer nevnte det mens vi var å spiste, men er ikke sikkert hun kan siden hun er syk. Er forresten sykt kaldt her i dag, knapt 15 grader. Hakket tenner i hele natt. Men er heldigvis meldt varmere igjen til uken! Vertsfamilien min sier at jeg ikke har lov til å klage på kulden her, siden jeg er fra Norge, haha..

Har forresten endelig tatt meg tiden til å rydde romme ordentlig, for første gang siden jeg kom hit. Det trengtes virkelig! Gleder meg nesten til å vise vertsmor det, hun sier alltid at jeg har et typical teenage room, å at jeg utrolig nok er værre enn Jenn.. Skulle egentlig poste dette i går, men hadde problemer med å laste opp bilder. 

''Thank you! Your order has been placed.''
Gleder meg til å få pakker i posten nå, viser dere hva jeg bestilte når det kommer! 
:)


Åh, gode gud jeg elsker prisene her. Tror jeg ikke bruke mer enn 250kr på alt dette! Var usikker på kjolene, men de kan godt brukes på skolen og ellers. Den blå er for stor, så må nok sy den inn litt. Kanskje en av de blir brukt til homecoming, med mindre jeg drar til Bridge street på mandag. Skoene var forresten overraskende behagelige. Har fått en syk ting for sko i det siste. Vertsmor kommer nok bare til å se håpløst på meg når hun ser innkjøpene.. haha. 

Klar for litt shopping nå med Peyton, krysser fingrene for å finne det jeg er ute etter! Skulle egentlig til Bridge Street, men dropper det på grunn av været. Skal heller se i butikker her i område, også skal jeg overbevise henne om å kjøpe seg kjole til homecoming, hehe! Er ikke så big deal her, så gleder meg mer til prom. Men må få i meg litt lunsj før jeg drar, så hadeeeee


No matter what happens you can count on me, I'll stand by your side 'till eternity.
I trust you, I love you, dear friend of mine. You'll live in my heart 'till the end of time.

Gratulerer så mye med dagen, bæsjunge!  håpe æ får tak i det det æ har i planan å gi dæ i bursdags/julegave! veit om ei som blir gla då,hehheh loveyou

because everything else is uncertain.
Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Bahamas 2013 · Blogg · Events · Florida 2013 · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · New York 2013 · Oregon 2012 · Prom 2013 · San Francisco 2013 · Sponsing · Spørsmål · Trips · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits