Nå har jeg akkurat vært ute å spist frokost med begge vertssøskene mine. Bruker å gjøre det noen ganger i helgene, er ganske koselig! Resten av dagen brukes nok til lekser og lesing til prøve, men poster kanskje svarene av spørsmålsrunden #2 litt senere. Orker egentlig ikke tanken på at det er skole igjen i morgen, men er bare en uke igjen så er det homecoming!Må du betale noe? ihvertfall til hvem? Ja, du må betale organisasjonen du reiser med. Jeg reiser med EF, så jeg betalte dem, pluss litt til skolen her siden det er privatskole.

Hvem betalte for reisinga? Jeg tømte stort sett min egen sparekonto, men mamma og pappa la også i en god del. Anbefaler alle å spare konfirmasjonspenger, kan komme til god nytte!

har du innetid? (ukedager/helg) Er litt usikker på innetiden min, har ikke snakket så mye om det, å jeg er sjeldent ute sent i hverdager siden skolen starter så tidlig. Men vertsmor vil nok helst ha meg hjemme til klokken 9-10 i hverdager. Om det er helg får jeg nok være ute lengre. Får gjøre stort sett hva jeg vil så lenge jeg spør og hun sier ja.

hvordan er det å bo sammen med vertsfamilie din? er det kleint noen ganger? Familien min er fantastisk, å jeg er veldig heldig som ble valgt av dem. Vi kommer godt overens, og humoren vår klaffer også merkelig bra! Nei, det er absolutt ikke kleint! De er utrolig laidback og åpne, føler jeg passer rett inn.

har du gjort noe flaut/mindre lurt siden du dro? Hmm.. ikke som jeg kan komme på. Kanskje at jeg tok et mindre pent bilde av megselv for å sende på snapchat, så var plutselig vertsbror 3 meter unna å så rart på meg.. Haha. Heldigvis blir det ikke kleint av den grunn!

Kan du beskrive din første skoledag?Jeg kom hjem hit på en onsdag, nesten 2 uker etter skolen hadde startet. Jeg var innom dagen etter for å møte noen lærere, møte volleyballjentene og se meg omkring på skolen. Alle var sykt hyggelige og imøtekommende! Satt det noen elever i gangen, så reiste de seg med en gang for å hilse. Da jeg gikk inn i gymsalen flokket alle jentene seg rundt meg, introduserte seg selv og sa de gledet seg til å ha meg på laget. Dagen etter som var første skoledag var stort sett lik, alle stoppet for å spørre hvem jeg var, og alle ga meg tonn med komplimenter. Ble helt overveldet!

Er det vanskelig å spise sunt i USA? Ja og nei. Spørs hvordan familien din sitt kosthold er, å hvor mye du prøver selv. Men om du spiser det samme her som vi ville spist i norge, så inneholder det uansett mer sukker osv. De første ukene spiste jeg bare epler, knekkebrød og vann. Utrolig nok har jeg gått ned 4-5 kilo mens jeg har vært her. Men det kommer nok tilbake nå som jeg har oppdaget DQ og Zen beri.. hehEr det mange kjekke gutter der? Nei, ikke egentlig. Jeg går på en liten skole, så er mindre utvalg enn på de offentlige, haha. Men er faktisk flere på skolen min som ikke er så ille. De hadde såklart sett mye bedre ut om de kunne fikset håret litt, å ikke gå med pannelugg som dekker halve ansiktet..

Hvordan var engelsken din da du dro, og har den forbedret seg? Før jeg dro var ikke engelsken min dårlig vil jeg si, men kanskje litt rusten siden jeg ikke brukte det noe i hverdag, spesielt ikke muntlig. Om jeg husker rett fikk jeg 5 i standpunkt fra ungdomskolen, og 5 1vgs. Ja, den har allerede forbedret seg. Ord kommer mye mer naturlig enn før. Fler norske som er her på utveksling sier at de snakker flytende engelsk allerede, men det tviler jeg sterkt på. Finner mange fler ord enn de tror! 

Skal du på noen arrangerte turer? (F.eks. Hawaii) Tviler på at jeg drar til Hawaii, siden Senior Cruise er til Bahamas. Men skal til Disney world med EF i januar, gleder meg!!!

Er skolen vanskelig? Ja og nei, spørs hvor mye du leser og fagene du tar. Er en del begrep som er vanskelig, men prøvene er som oftest multiple choices, som er mye lettere enn det jeg er vant til. Det negative er at får du under 59 points stryker du, men i norge er det 3(?) kanskje. Men som sakt, prøvene er lettere, så er mye større sjangse for å få toppkarakterer her enn i Norge.

Er Amerikanerne opptatt av Norge og vår kultur? Ja de liker å høre hvordan vi har det, og hva vi har i Norge. Men får faktisk mest spørsmål om mat, og om vi også har chickfila, burger king eller Tacobell i Norge.

Hvordan er klesstilen i USA blandt jentene? De kler seg overraskende bra, faktisk. Men varierer veldig. Ene dagen kan de gå i kjole, neste dag hoodie og jeans.

Hvordan var det å møte vertsfamilien på flyplassen, hva sa de først og sånn? Da jeg kom til flyplassen visste jeg faktisk ikke helt hvor jeg skulle gå, å hvor jeg kom til å se dem. Men for å finne bagasjen måtte jeg ned en trapp, å da så jeg hele familien stå med ballonger og en stor plakat som ønsket meg velkommen. De knipset bilder av meg mens jeg kom gående mot dem (kleint), men vertsmor møtte meg smilende på halvveien med en stoooor god klem! Hun spurte hvordan jeg hadde det, om jeg var trøtt osv. Så hilste jeg på vertssøster, veninna, og min IEC. Sa kanskje ikke så mye, ettersom jeg gikk i halvsøvne etter all reisingen.. 

 


Håper jeg svarte bra nok, er det noen som har spørsmål angående svarene eller noe annet, legg gjerne igjen en kommentar! 

 
Litt fredagsshopping er absolutt ikke feil, fant et par perfekte flats som jeg har letet lenge etter! Prisen var absolutt ikke illee,  tror jeg betalte ca $15. Nå skal jeg sette meg ned å jobbe med neste innlegg, som blir svar på spørsmålsrunden. Fikk en god del spørsmål, så deler det sikkert inn i 2 deler. Gøy at  så mange er interessert i utveksling, så om du vurderer å reise - hopp i det!
Tenkte å samle opp litt spørsmål jeg har fått angående utveksling og andre ting de siste ukene, vet selv av egen erfaring at det er spennende, motiverende og forbereder deg en god del om du vurderer å reise selv. Selvom jeg bare har vært her 1,5 månder, så kan jeg vel svare på en god del, så om du har spørsmål om utveksling eller noe annet, legg gjerne igjen en kommentar! :) Macayla and Whittney, cuties!


Søte Rebecca fra New Zealand, den jenta er så herlig! Planen har lenge vært at jeg skal få litt ink på kroppen nå mens jeg er i statene, så har hatt god tid til å bli helt sikker på hva jeg vil ha. Har funnet ut når, hvor og av hva, men nå begynner jeg å bli usikker! Har lenge stått bestemt på hva jeg vil ha, men jeg blir så inspirert av alt annet. Kommer nok til å ende opp med mange fler enn bare 1, men en plass må jeg starte. En av grunnene til at jeg tar mens jeg er her er for å få et minne av året, og samtidig noe som betyr mye for meg. I det siste har jeg blitt utrolig gira, klarer nesten ikke vente med å få det gjort! Det kjipe er at EF sender meg hjem om jeg gjør det.. men IEC'en min sa at om jeg gjør det på slutten av året går det greit, for da sender de meg jo hjem uansett! ;)


Etter litt research og leting fant vi endelig en butikk som solgte bareMinerals her i Decatur, og masse andre godsaker. Skulle bare ha foundation derfra var planen, men pristemeg lykkelig da jeg så at de også hadde md formulations. Var fri for både foundation og rens til ansiktet, så da var det også i boks! Betalte rundt 350kr om jeg ikke tar feil, åhh elsker prisene her :) Ble ikke tur til Huntsville forresten, men dro heller på Tivoli med Rebecca fra New Zealand og noen andre søtinger. Var gøy, selvom at jeg er en chicken å feiga ofte ut..
Av en eller annen mystisk grunn våknet jeg nå for en stund siden, enda klokken ikke er 08.30 engang. Fikk værtfall ikke sove igjen, så tror jeg bare skal hive på meg noe koseklær, så gå ned å ordne meg en god frokost. Senere skal vi til Huntsville for litt shopping, ghost walk med noen andre jenter, også kanskje tivoli! Skal prøve å avslutte alt med frozen yoghurt fra zen beri, oh lord sier jeg bare! Er noe av det beste jeg har smakt so far. Ha en fin helg alle sammen!

 Big day - elsker å ha countdown på alle hendelser, blir så gira av å se at man bare kommer nærmere og nærmere.

 Donorkort - Om du er donor kan det være kjekkt å ha det på mobilen også, i tilfelle noe skjer med deg. Man vet aldri, å det er for en god sak!

 m.P - My pill er nok den mest nødvendige appen jeg har. Varsler meg hver kveld om å ta pillen, i tillegg må jeg trykke på ''dagens pille'' å bekrefte at jeg har tatt den, hvis ikke varsler den igjen. Uten denne appen hadde jeg nok aldri husket det.

 Running - Nike sin running app som jeg lastet ned i går, så jeg har enda ikke testet den. So far har jeg bare brukt ''The long run'' eller ''Endomondo''. Er motiverende å ha det på mobilen, sammenligne med tidligere økter osv!

 Instagram - Ohh my love!  Elsker denne appen, så enkel å bruke, gi en ekstra touch til bildene og se hva venner oppdaterer.

 Messenger - Går 10 ganger raskere å bare trykke her når du mottar noe på facebook chatten!

 ShopShop - Handleliste hvor du kan stryke ut etter hvert som du har kjøpt det, legge til flere lister osv. Bruker denne mye!

 Snapchat - Makes my day når jeg mottar stygge bilder av jentene mine! @Hildeyeah

 Spotify - I love you

 Shazam - Hører du en råfin sang på radioen, men vet ikke hva den heter? Shazam lytter og finner det ut, så kjekkt

 Flashlight - Lommelykt, kommer alltid til nytte.

 Bsafe - Voldtektsalarm som alle burde ha. Du setter opp guardians, som får melding og oppgitt hvor du er når du utløser alarmen. I tillegg har den ''fake call'', så om du går ute og det er noen bak deg, så kan du sette opp at noen skal ''ringe deg'' right away, eller om 5-10 sekunder eller om noen minutter. Du kan også få venner til å følge deg på sin telefon, ved å bruke Live GPS tracking, men det koster tror jeg. Uansett verdt det, og alle jenter og gutter burde ha denne appen tilgjengelig om de kan!  

 Quotes wp - Lastet denne ned i går, så har ikke sett så mye på den, men den inneholder masse bilder med fine og inspirerende quotes.

 Twitter - Kjekkt å ha, men jeg bruker det nesten aldri. Bare når jeg skal stalke Justin Bieber..

 Kik - Chat direkte med venner, send bilder osv. Bruker den nesten aldri, men kan være kjekk å ha! Gratis, å funker så lenge du har internett.

 Blogg.no - Post innlegg, se kommentarer på din blogg. Det negative er at du ikke kan bestemme størrelsen på bilder selv, eller poste innlegg som er lagret i arkiv fra pc'en. Jeg bruker den noen ganger bare for å laste opp bilder, så jeg får det i arkivet på bloggen, så kan jeg hente dem senere når jeg bruker en pc.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 Camera, pictures etc - Alt som inneholder effekter, redigering osv. Bruker nesten ingen..

 Translate - Kommer vel godt til nytte om det er et ord i skolebøkene jeg ikke forstår!

 Hurtigleser - Denne skal hjelpe deg til å lese til prøver, å huske teksten bedre. Den dropper noen ord, så du må fokusere for å få med deg handlingen. Har brukt den et par ganger, syntes det hjalp!

 Budsjett + Mobile bank - Har enda ikke tatt det i bruk så mye, men kommer nok til å gjøre det. 

 Sosialt -  Har ikke brukt noe av det bortsett fra Bump, som du kan bruke for å sende bilder over til andre, bare med å ''bumpe'' mobilene.

 Fill it - Nytt spill jeg lastet ned i går. Skjønte ingenting først, men tror jeg er avhengig allerede..

 Subway Surf - Avhengighetsskapende, alt jeg sier.

 Cool race - Et spill noen anbefalte, men har enda ikke testet det.

 Snake - Mimrer tilbake til tiden da Nokia telefoner på størrelse med mursteiner ble brukt, gud så sjalu jeg var på mamma og pappa..Har du noen apps å anbefale?

''How do you know what is a dream if you never accomplished one? How do you know what is an adventure if you never took part in one? How do you know what is anguish if you never said goodbye to your family and friends with your eyes full of tears? How do you know what is diversity if you never lived under the same roof with people from all over the world? How do you know what is tolerance, if you never had to get used to something different even if you didn't like it? How do you know what is autonomy, if you never had the chance to decide something by yourself? How do you know what it means to grow up, if you never stopped being a child to start a new course? How do you know what is to be helpless, if you never wanted to hug someone and had a computer screen to prevent you from doing it? How do you know what is distance, if you never, looking at a map, said ''I am so far away''How do you know what is a language, if you never had to learn one to make friends? How do you know what is patriotism, if you never shouted ''I love my country'' holding a flag in your hands? How do you know what is the true reality, if you never had the chance to see a lot of them to make one? How do you know what is an opportunity, if you never caught one? How do you know what is pride, if you never experienced it for yourself at realizing how much you have accomplished? How do you know what is to seize the day, if you never saw the time running so fast? How do you know what is a friend, if the circumstances never showed you the true ones? How do you know what is a family, if you never had one that supported you unconditionally? How do you know what are borders, if you never crossed yours , to see what there was on the other side? How do you know what is imagination, if you never thought about the moment when you would go back home? How do you know the world, if you have never been an exchange student?''

Formen er så elendig at jeg klarte meg knapt gjennom 5th period, og senior lunch ble dermed erstattet med senga... Er ready for weekend!
I dag når jeg kom hjem fra skolen gikk jeg rett til angrep på ants med hårsprayen min, ufyselige småkryp! For en eller annen grunn har vi hatt litt på bade og kjøkkene de siste dagene, men aner ikke hvor de kommer fra. I dag var det plutselig noen på romme mitt, mest sansynlig for jeg har hatt vindue litt åpent. Har også sprayet med en annen spray som skal drepe de og holde dem unna. Freaket helt ut da det plutselig kom en over skjermen på mobilen når jeg tekstet noen. Fisjjjj.. Byttet sengetrekk og ryddet alt med en gang, og sprayet rundt i rommet for å forsikre meg om at de ikke kommer tilbake!


Skulle bare på walmart en snartur med Jenn for å kjøpe et par nødvendigheter.. Ble litt mer enn planlagt, men når det er salg på varer som allerede er superbillig, så blir man lett fristet. Men egentlig var alt ting jeg trenger, så unnskylder meg med det ;) Alt dette pluss øredobber og noe mat for rundt 650,- er langt fra ille da! 


 

Ikke akkurat det jeg har mest lyst til å gjøre, men må man - så må man. Har prøve i stort sett alle fag denne uken, å de fleste er på samme dag om jeg ikke tar helt feil.. Er klar for neste helg allerede! Da blir det nok en tur til Montgomery og tilbake til Huntsville på ghost walk med noen søte jenter! Håper på å få noen med på shopping på fredag, hører rykter om at Bridge street er veldg bra :D


I går dro vi til huntsville på noe ''ghost walk'' greier, var ikke helt sikker på hva jeg skulle forvente egentlig. Vi mange andre folk og fikk velge hvilken løype vi ville gå, for alle hadde forskjellige historier. Vi endre opp men den som har eldst historie osv, tenkte det ble mest interessant for meg og jennifer som bruker dette for extra credit. Vi gikk en gruppe på rundt 25, med en guide. Vi stoppet å så på store fine hus, og han fortalte historien som hørte til. Tidligere har de hatt med et medium, som både så personer i område, kjente lukt av hester og så det var noen som ridde med ''horse and carriage'' og tippet i grøfta. Han følte smerten demmes og alt tydeligvis. Syntes slikt er så spennende! En annen ting som også var veldig rart var at i starten sa han at åndene kan tulle med kamera, ta energi fra det og oss. Det siste var jeg klar over, men da jeg skulle ta bilde av vindu og områder han sa vi kunne catche noe, så ville absolutt ikke kamera mitt fungere! Det bare zoomet ut og inn av seg selv, ville ikke fokusere på noe. Om jeg snudde meg for å ta bilde av noen i gruppa fungerte det helt fint. Så sykt rart, for slik var det hele turen. Alt i alt var det så mye bedre enn jeg hadde trodd, så vi drar kanskje tilbake neste helg for å se på downtown Huntsville, som har flest drap. Spennende :D Har fler bilder, men slenger bare inn noen tilfeldige fra turen. 


Dette var visst en ganske ekstrem gate, så guidene ville ikke fortelle noe om det. Knipset bare et kjappt bilde for å se om jeg catcha noe. Selv tror jeg på ånder og at man kan se orbs på bilder. Aner ikke om disse ''dottene'' på mine bilder er noe spesielt, men guiden ble også imponert over alt jeg fikk på kamera! Sikkert på grunn av mine ''Norwegian powers'' som Jennifer kaller det ;) Det værste var at jeg fikk hodepine da vi gikk ned denne gaten, men sa ingenting så feig som jeg er.. haha. 


På denne verandaen kunne mediumet se en jente som gikk fram og tilbake, husker ikke hvorfor. Men det som var så kult var at tidligere på en av turene guiden hadde hatt, så begynte to jenter å le da han snakket om dette huset, for de bodde der! De visste godt hva han snakket om, og har sett jenta selv stå å vinke til dem når de har vært hos naboen. Var også snakk om et bilde av flere jenter nede i trappa ute, på bilde sto det ei ung jente bakerst i midten uten øyner! creepyyyyy


Her var det mye som hadde skjedd, men kamera mitt ville absolutt ikke ta bilde av trappa eller vinduene. Sykt rart. Guiden har også sett en mann stå her på trappa, så tydelig at han husker hver eneste detalje! Kona som også var guide så derimot ingenting. Flere unger har også peket i en annen hage lengre opp, og lurt på hvem den mørke mannen som står der er. Det siste huset vi stoppet med var nok det som ga meg mest gåsehud. Mediumet som var der snakket med ei lita jente, som ikke visste helt hvor hun var. Hun ventet på foreldrene sine, og det siste hun husket var at hun var i kirken, altså i sin egen begravelse. Nå sto hun enda utenfor å ventet på at foreldrene hennes skulle hente henne. Noen ganger kommer det også unger til område, så hun har noen å leke med. Men hun var så lei seg for i juletidene når julenissen kommer så blir hun ignorert av han, og hun får ingenting. (Husker ikke hva, men er noe spesielle ting som skjer der i jula) Hun liker heller ikke nabodama, for hun lar henne ikke leke med lekepistolene. De snakket med naboen, for de lurte på om hun hadde ''pop guns''. Hun svarte med et ja, og at de faller ned fra hylla og ligger strødd på gulvet hele tiden. 
Nå har jeg vært her i statene i en måned allerede, tiden går så fort! Som jeg har nevt tidligere i et innlegg har jeg vært litt usikker, men det gikk over på et blunk. Blir bare usikker når jeg begynner å tenke. Går kjempefint nå, å familien er like fantastisk som de har vært fra dag 1. Blir bare bedre og bedre for hver dag og for mer tid vi bruker sammen. Jeg trives! Har heller ikke hjemlengsel, den er over for lenge siden. Fikk et ''sjokk'' etter 3-4 dager her, det var da jeg først innså hva jeg hadde hoppet i. Det var jentene jeg savnet, var så rart å være uten dem. Har vært så close, spesielt gjennom sommeren. Har brukt mye tid sammen med Cecilie også etter hun kom hjem fra Bali, så var rart å ikke kunne ringe henne for å ta en roadtrip, eller be Therese komme opp på besøk en tur, eller dra ned til Helèn å få mat.. Men heldigvis er de bare et tastetrykk unna, og måndene framover kommer til å gå så fort. Gjelder bare å nyte hvert sekund! Når jeg kommer hjem er det bare rundt en måned til vi suser til varmere strøk, jentetur til Tyrkia står på plan! Åhhh elsker livet mitt 


I går kveld fikk jeg et lite kick da jeg klikket rundt på nette for å se på sko, gjett hvem som ble forelsket! Da endte jeg opp med disse svarte og noen andre ting for å fylle opp handlekurven slik at jeg fikk fri frakt, men det gikk ikke ant å bestille. Kom opp at det var feil i adressen hele tiden, så jeg ga opp. Snakket med Dawn(vertsmor) i dag å sa at jeg har funnet drømmeskoene og mye annet fint til en BILLIG penge, men jeg fikk ikke til å bestille. Så hun ba meg finne fram det jeg ville ha, så kunne jeg bare betale henne tilbake senere. Verdens beste vertsmor   Så også på disse hvite i går, men de hadde ikke min størrelse, men det hadde de i dag! Kanskje det var ment to be? I tillegg var det plutselig ''buy one, get one for $15.50'', så da droppet jeg det andre, å slengte heller begge skoene i handklekurven! Tenk, betalte bare rundt 90 kroner for et av disse, eller tett i overkant av 350,- for begge. BILLIGBILLIGBILLIG  
Å ja, de er nok ''wannabe'' jeffrey campbell, men selv syntes jeg de er råfin, i tillegg superbillig i forhold til JC! Du finner de hvite HER og de svarte HER, men tror ikke de sender til Norge, desverre.
I går var det første home game, så dro først å spiste på chickfila med Peyton og familien, så dro jeg videre med dem til kampen. Følgte lite med, snakket heller med folk osv. Fikk med meg at vi tapte da.. kjipe greier, selv om jeg ikke bryr meg så mye enda. Satt på Mackenzie hjem, så var det rett i seng. Er sååå trøtt om kveldene her, legger meg senest 22.30, enda angrer jeg om morgen på at jeg ikke la meg tidligere. Står opp 06.30, siden skolen starter 07.45. Er heldigvis ferdig 14.45, i tillegg har jeg to free periods! Absolutt ikke feil.


Peyton, Gabriell, meg, Hannah, Macy. They're so sweet!


DHCA cheerleaders, flinke jenter! Mackenzie som er foran, helt til høyre. 
Har blitt lite blogging i det siste, men er en del opptatt. Bloggen er ikke akkurat første prioritering heller! I dag var det pep rally på skolen igjen, siden det er første footballgame på hjemmebane i dag. Alle hadde også kledd seg ut i Hawaii-klær. Ei av jentene ga meg en slags blomsterkrans til å ha rundt halsen(aner ikke hva det kalles), så følte meg ikke så utenfor da, haha. Peyton kom også bort helt tilfeldig å lurte på om jeg hadde bibel til bibleclass, noe som jeg har fått lånt av skolen. Men hun hadde skaffet en splitter ny rosa bibel som hun ville gi til meg! Folk her er så utrolig snill!


Men nå skal jeg se om jeg får tak i en av jentene, så er det avgårde for å se kamp! Lateeeer
Tenkte ikke helt over først at det er 9/11 idag, er ikke like lett å følge med siden de skriver måned etterfulgt av dag her. Hadde one moment of silence på skolen i dag værtfall, og alle tanker går til pårørende som sto igjen etter denne dagen  

PINK!Tok en løpetur tidligere, men ble ikke mye lengre enn 30 min. Positivt overrasket at jeg holdte ut så ''lenge'' siden jeg ikke har treng på lenge, pluss at kneskaden pinte meg gjennom hele turen. Måtte slakke ned noen ganger, men som oftest var det for å se på GPS'en hvor jeg var..  kom meg heldigvis hjem til slutt! Er så mange gater her, blir helt forvirra. Har også vært sykt bra vær i går og i dag, ikke for varmt og klamt, men helt perfekt! Derfor det fristet så å hive på seg de nye klærne fra VS og løpe ut døra med musikk på ørene. Skal utnytte alle slike dager framover, uten tvil. Men nå må jeg pugge til prøve og anatomy presentation som jeg har i morgen, bloggeeees
I dag dro jeg, mom, Jennifer, Angel og to andre supersøte exchangestudents til Tennessee for whitewater rafting. Ingen som falt ut av vår båt værtfall, utrolig nok ettersom et område hadde helt opp til 12 feet høye bølger.. It was so much fun though! Vi fikk også bade, hoppe fra større steiner og literally ''go with the flow''. Vi bare lå på rygg i vannet mens strømmen tok oss nedover elva. Kanskje greit å nevne at der var det ikke var slik som på bildene der, for de som tror det. Var en del bølger i et område, så jeg mistet litt kontroll og svelgte halve elva gjennom nesen.. haha. Alt i alt var det sinnsykt gøy, å vi skal definitivt gjøre det igjen før jeg drar hjem igjen!


Rebecca from New Zealand and Jördis from Germany


My supercute hostmom!


Trøtte jenter! måtte stå opp klokken 5 om morgen for å komme fram i tide.. 

Fellow EF students! Christian from Denmark, Stine from Norway and Sofie from Denmark. Var så rart å snakke norsk igjen, følte jeg sa alt feil..
I går var det game, så jeg og Jennifer dro for å heie på Austin, siden hun gikk der på high school. De vant faktisk! Andre året på rad at de slår Decatur. Var gøy å se skikkelig schoolspirit, cheerleaders og hele pakka. Enkelte folk hadde farget hele overkroppen svart med hvitt/oransj number på ryggen osv. for å support skolelaget sitt. Var masse folk, og mye stemning. Folk tar jo helt av på slike kamper! Etterpå stoppet vi på DQ drive-thru for å kjøpte is, åhhh my favourite  Så trist at vi ikke har det i Norge, går virkelig glipp av noe.. haha.

  
Tar en pause fra lekser for å dra å se football med vertssøstra mi, første kampen jeg drar på faktisk!  Er også en ganske viktig kamp, masse folk, og forhåpentligvis noen kjekke gutter! haha, er ikke stort utvalg her nei.. Må vel prøve å knipse noen bilder også. Tror forresten en annen utvekslingstudent kommer på sleepover, siden hun skal ride with us til raftingen i morgen. Har kanskje ikke nevnt det, men vi skal på en 3 timers lang kjøretur for å komme oss til en eller annen plass, der vi skal på ''wet water rafting''. Har sett bilder fra det, siden en kollega av vertsmor har vært der. Så ikke ut som noe småtteri, han for til og med på tryne ut av båten.. 
I dag var det ''Hat day'' på skolen, så i sammenheng med det møttes flere seniors på skolen i går kveld for å lage crowns. Er visst en tradisjon at seniors alltid har det på denne dagen. Elsker at de gjør noe kult ut av enkelte dager, spesielt når vi har game. Min ble værtfall glittrende rosa, med sparkling bokstaver! Var ikke stort utvalg, så endte opp med å klippe en B for å få et 3 tall til ''Senior 13''. Manglet også bokstaver til navnet mitt, så da ble det ''NORWAY'' istede, haha :D 

Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Bahamas 2013 · Blogg · Events · Florida 2013 · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · New York 2013 · Oregon 2012 · Prom 2013 · San Francisco 2013 · Sponsing · Spørsmål · Trips · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits