Ga Angel en makeover tidligere, just for fun. Hun bruker ca aldri sminke, så fristet virkelig å få henne til å prøve noe nytt. She's so pretty! Er jo i hovedsak en blogg om utvekslingen og hverdagen her, så kanskje noen syntes det blir kjedelig med innlegg om makeup. Men bare deal with it, for det er en del av hverdagen min, uansett hvor jeg befinner meg! :) 


I dag var vi på en eller annen campingplass, der vi møtte alle andre utvekslingsstudenter fra hele north Alabama. Fikk høre en del informasjon, regler, osv. Fikk også et papir med litt info om trips, blandt annet til Disney World! Skal definitivt spare til det. Vi ble ikke igjen for aktiviteter, men dro heller på unclaimed baggage! Sååå sykt mye klær og ting, og ikke minst billig. Fant en nydelig kjole fra Rare fashion, til bare $17! Men tok meg sammen og fokuserte på at Florida ogDisney World er bedre, og jeg trenger virkelig penger til det. 
BEST MEMORIES COME FROM BAD IDEASNå står taco på menyen, etterfulgt av lesing til prøve. snakkeeees!

Middagen i dag ble ute på restaurant med hele familien, det er så koselig! De er så livlige og pratsom at selv jeg føler meg stille. De som kjenner meg godt kan bare forestille seg hvordan de er da! Er sykt billig å spise ute her, sammenlignet med Norge. $9.99 for en stoooor tallerken french fries og noe kjøtt, under 60 kroner!!! haha sååå interresant ja, men skjønner nå hvor dyrt det egentlig er hjemme i Norge. Vi kom hjem for kanskje rundt en time siden, så tok jeg en kjapp dusj og er nå klar for senga. Klokken er bare 21.45, men er dødstrøtt. Er oppe uvanlig tidlig hver morgen på grunn av at skolen starter 07.45. Kommer meg ut av senga 06.15, for å være sikker på at jeg ikke blir sen, men ender alltid opp med at jeg sitter på kjøkkene i 40 minutter å sipper på appelsinjuice og knasker frukt. Spiser forresten uvanlig mye frukt! Har nok en slags tvangstanke om at jeg må spise så sunt som mulig mens jeg er her i Amerika.
Har fått streng beskjed fra fler der hjemme om at jeg må blogge mer, så skal prøve å bli litt flinkere. Er bare at det ikke er så mye interessant å skrive om. Tips? Denne uken har gått veldig fort, så nå er det endelig helg. Er årets første footbal game i dag, men orker ikke dra å se på, har vondt i hode og en go del lesing å ta igjen. I morgen skal vi på EF orientation meeting, der andre studenter i område også vil være. Tror det kommer til å bli gøy! Mat, volleyball og bading er noe av det som står på menyen. Etterpå skal vi ta en tur innom et eller annet outlet, så kanskje jeg endelig får shoppet litt. Men jeg burde spare, har noen trips i bakhode som jeg håper på å få realisert! Apropo sparing, matten jeg tar er basically ''Hvordan bli rik''! Lærer alt om sparing, fund osv. Er faktisk interessant og inspirerende. Jeg sliter litt med å ta igjen arbeide de andre gjorde før jeg startet, gjelder de fleste fagene egentlig. Men at lærerne klarer å gjøre ting interessant gjør det mye lettere. Det vanskeligste for meg er å memorize alle de nye ordene+betydningene underveis, særlig i anatomy, herrejesus...


 

Jennifer, meg, Dawn og Angel. Dette bilde ble tatt da de hentet meg på flyplassen, so sweet! Jennifer er vertssøstra mi, og Angel er bestevenn hennes. Har også en vertsbror som heter Aaron, men han bor basically ikke hjemme, selvom han er her ofte. Han er 24, men 10 mentalt, syk fyr. Hele familien er veldig rar, egentlig.. på en søt måte! Ikke normal for å si det slik. Hvem hadde liksom trodd at den søte, snille Dawn spiller wow? Vi bruker å samle oss rundt henne, sitte på gulvet å se på Greys som er på den ene skjermen, mens hun spiller wow som er på skjerm nummer to. Tror de er en hel gjeng veninner som spiller, sprekt. Ellers vet jeg ikke så mye annet å si om dem, ordet livlig beskriver alt. Bor ellers også sammen med 3 katter og 1 hund. Trives i familien so far, håper vi blir enda mer close etterhvert!
Image and video hosting by TinyPic
Whenever I start feeling sad, because I miss you, I remind myself how lucky I am to have someone so special to miss. 
I dag var min første volleyball practice, gikk overraskende bra! Særlig med tanke på at jeg ikke har trent volleyball på rundt 4-5 år. Fler av jentene jeg har best kontakt med er også der, noe som er en fordel. På torsdag er første kamp (wæææ!!!!) og på fredag er det sleepover. Fikk også byttet et par fag, så nå tar jeg advanced spanish og anatomy/physiology istede for biology 2 og journalism. Tror det blir bedre, håper værtfall det! Spansklæreren min lurte forresten på hvilket språk vi snakker i Norge..... ''Oh, so you do have your own language!?'' ehh.. yes

A journey of a thousand miles must begin with a single step
Mange som lurer på hvordan det ser ut her jeg bor, så slenger inn noen bilder. Har ikke tatt av alle rommene, men dette får holde. Kommer nok mer i senere innlegg. Er ikke supermoderne her, men sykt koselig. Familien er så laidback som du får det, love it.


Badet som jeg deler med Jennifer.


front door


kjøkken


Stua som ikke brukes.
backyard
Første skoledag gikk overraskende bra, alle er så sykt hyggelige her! Startet dagen med å sette opp my schedule, så var det rett til første time. Var ikke alltid like lett å finne fram, men da var det bare å spørre noen av de søte jentene. Jeg har druknet i alle slags komplimenter om hår, sminke og klær! Ingen i Norge er så frampå som folkene her. Har fått en god del spørsmål også, og alle virker så interresert i Norge, selvom de vet overraskende lite.. "Norway.. where's that? Do you speak english? ohh.. so it's not in america right?" made my day.Should probably clean my room.. 
Kom fram til huset i går kveld etter en lang flytur og mye venting. Familien og min IEC plukket meg opp på flyplassen da jeg landet i Huntsville. De hadde en stort skilt der det sto velkommen, pluss ballonger! so sweet. Var supertrøtt, så knipset bare noen få bilder før jeg gikk å la meg. Jeg bor forresten med mor, datter, tre katter og en hund. Trives! Nå er klokken 16.42, har vært å handlet, sjekket ut skolen og prøv å fått tak i blue card. Skal starte med volleyball, så var innom å så litt av treningen. Alle jentene samlet seg rundt meg så snart de skjønte at jeg er foreign og ny på skolen. Alle smilte og hilste på meg med en gang, helt annerledes enn Norge, haha.


Helt greit med to klesskap, I'll need it.


Moo, one of the cats. De liker rommet mitt, så finner de her hele tiden.

Litt av gaten jeg bor i. Alle husene er så typisk amerikansk! Skal ta noen fler bilder av huset og byen senere:-)
at the moment sitter jeg på Heathrow airport i London. Har vært å trasket rundt i alle butikkene og parfymeriene, men ble fort lei ettersom jeg må drasse på en svintung ryggsekk og bag. Klarte å motstå fristelsene fra mac cosmetics, so proud. Kjøpte meg faktisk en BOK på Gardemoen som jeg kunne lese i, siden det blir veldig mange timer i fly. Endte opp med Saras nøkkel, siden alle anbefaler den. Har allerede lest en del, men kjenner meg selv så godt at jeg vet den aldri blir fullført. Tenkte også å se i den rosa boken som jentene og litt familie har skrevet i, men klarte ikke.. Ble bare en tilfeldig setning på en tilfeldig side, men var nok til at jeg var på gråten. Skjønte med en gang hvem som hadde skrevet det. Alt er så internt, kommer til å savne den humoren vår så sykt!Dessuten er det så typisk at jeg blir stoppet i sikkerhetskontrollen på flyplasser. Denne gangen ble både det Gardemoen OG Heathrow! Ikke nok med det, men da jeg var å kjøpte en flaske vann måtte jeg vise flybilletten min, som plutselig ikke lå der den skulle. Kassedama sa det gikk fint, så jeg fikk gå å lete etter den. Heldigvis hadde den bare sklidd ut av mappen den skulle ligge i, så den lå enda i baggen. Så slapp av mamma, har full kontroll;-) men må spare litt strøm på mobilen, og i tillegg få i meg litt mat. PUSS PUSS BLOGGEN;*;*;* føl ironienStikker en tur til USA, nå:-)
For øyeblikket sitter jeg i senga på et eller annet Bed & Breakfast ved Gardemoen. Har nettopp dusjet, så skal snart legge meg. Må opp veldig tidlig, siden jeg skal møte EF på Gardemoen kl 06.00, altså to timer før flyet mitt går. Har vært sykt varmt og deilig i Oslo i dag, men var nesten tortur å sitte i bilen. Kjøpte meg is her på ''hotellet'' ista, gjett hvem som klarte å få det i håret, senga og klærne.. typisk. Ble også noen innkjøp i dag, klarte virkelig ikke la vær når jeg først er en hel dag i Oslo. Men nå må jeg gjøre alt klart til i morgen, så ringe opp et par snupper!


Obligatoriske starbucks bilde;-) men ja, pen med knapt 10 timer søvn på 3 døgn.. Jeg er langt i minus!
tshirt zara undertøy lindex øyenskygge mac genser gina tricot


GOOD NIGHT  
Siste kvelden min hjemme, i min egen seng. Flyet går fra Evenes rundt 06.30 i morgen, så burde nok prøve å få litt søvn før vi setter oss i bilen. Har enda ikke noen nerver, hater det! Vet selv at om jeg hadde hatt noen følelse på at jeg skal dra, så ville klemmene vært mye værre. Har gjort det ganske enkelt med alle sammen, en god klem og ''vi snakkes seinar!'' Tror nok det er best for oss alle, begynner en å grine - begynner alle. Så for å utnytte den siste kvelden hjemme fikk jeg de beste jentene med på grilling hos Helén. Ender alltid opp med like mye latter og nye inside jokes! 
The hardest part..
Tiden går så fort, alt er helt uvirkelig. Tirsdags morgen drar jeg til oslo med mamma og søster og tilbringer en dag i byen der, før jeg setter kursen videre. Er ikke nervøs eller noe, i hode mitt skal jeg enda bo her et år, se alle sammen hver dag, samme kjedelige skoledagen og klagingen på hvor mye denne byen sucks. Irriterer meg litt at jeg ikke er helt psykisk innstilt på at nå flytter jeg, men det kommer nok når jeg sitter på flyet.I går var det fest på Alsvåg igjen, så jeg kjørte i gang et vors hjemme med jentene før vi dro videre ut. Endte opp med 11 jenter i en maxitaxi, for en tur sier jeg bare! Egentlig er jeg litt mettet på dette festlivet her, så skal bli godt å komme seg bort litt.

Don't count the minutes, hours, days, weeks, months, or years... Count the memories!


Stikker ut for å spise kinamat med jentene om noen få strakser. I dag har vi også bestilt flybilletter til Oslo, drar tidlig på tirsdagen. Har enda ikke gått opp for meg at om 1 uke er jeg i Alabama, helt uvirkelig! Tnker knapt på det, men av og til kjenner jeg at det skal bli godt å få en annen hverdag. bare 5 dager igjen nå!!!
Den gamle headeren var alt for svak i farger, og lite personlig. Denne er også midlertidig til jeg får tatt nye bilder. Kanskje jeg har tid i morgen? Hadde det ikke vært for at hånden min er i veien for ansiktet, så hadde jeg beholdt denne. Alle må jo se hvem jeg er ;);) Hva syntes du?Den forrige:
Om 6 dager på dette tidspunktet sitter jeg nok på flyet, på vei til Alabama. Er helt sykt å tenke på! Første fly går kl 08.00 neste onsdag, fra Gardemoen til Heathrow. Derfra skal jeg rett til Chicago, så til Huntsville, der blir jeg plukket opp av vertsfamilien min. Det er bare 20 minutter unna der jeg skal bo, så blir heldigvis ikke en lang kjøretur. Skal bli så godt å komme til en ny plass og oppleve noe nytt! I natt var jeg og Vilde på sleepover hos Cecilie, koselig as usual. Spiste oss stappmett på taco, før vi spontant rullet ut døra og dro på fisketur. Den lykken vi følte da vi var sååå sikker på at vi hadde napp, ble en kortvarig glede da det bare var tang og sjøgress.. nedtur. Vi utnytter tiden maksimalt nå før vi flytter hver vår vei, kommer til å bli 10 tøffe måneder uten hverandre..

Act bigger


Spillelisten min på spotify finner du HER
I går var det going away party for meg og to av jentene. Jeg flytter nok en del lengre bort enn de, men var ingen dum idè å ''feire'' sammen. Var godt over 200 stykker innom, og mange gode venner å se! Hadde en sinnsykt bra kveld, til tross for alt drama. Er også veldig trist at det var siste gang jeg så fler av folkene før jeg reiser.. Kanskje jeg kjører reunion party neste år? not.. Var helt sykt mye å rydde,vaske,tørke og fikse. Var på lokalet i mange timer, tilslutt var vi så tomme for energi at vi bestilte pizza og fikk i oss mat før vi fortsatte. Er sykt sliten, så nå er senga neste stopp!

 Hilde
I går ble jeg oppringt av EF, som fortalte at det er en familie som virkelig håper jeg vil komme å bo hos dem. Familien består av en enslig mor med en datter som er året eldre enn meg, og en sønn som har flyttet ut. Blir til å gå på en privatskole, men det gjør meg ingenting. Jeg fikk lov til å tenke på det til i morgen, siden jeg kan avslå tilbudet. Men vet selv at jeg blir til å godta det, selvom det blir ekstra kostnader på grunn av skolen.

Ser ut som at mitt neste hjem blir sweet home Alabama! Til tross for den stygge dialekten.. haha. 

Men alt i alt føler jeg at dette er noe som passer meg. Å bo sammen med en slik familie som selv sier at de liker shopping, tennis, båtturer osv. I tillegg er det jo nært Florida, så skal vel ikke klage på temperaturen! Får nok vite mer om dem i neste uke, gleder meg! Kommer til å oppdatere mer da:-)

 Hilde
Stikker ut en tur snart med jentene, skal på kino etterfulgt av god mat på brygga. Skal se Magic Mike, har store forventninger! Channing Tatum som stripper, kan man be om noe bedre? 

 Noen andre som har sett Magic Mike? Anbefales den?:-) Nå må jeg løpe, skal å handle til farewell festen i helga før vi drar. Bloggessss! Hilde
Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Bahamas 2013 · Blogg · Events · Florida 2013 · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · New York 2013 · Oregon 2012 · Prom 2013 · San Francisco 2013 · Sponsing · Spørsmål · Trips · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits