Nå er håret mitt mørkt blondt, veldig likt min egen hårfarge. Har alltid vært lys blond, helt siden jeg var liten. Men ble lei, så stripet det brukt rett etter jul. Nå vil jeg bli lysere, men klarer ikke helt å bestemme meg. Planen er å bestille extentions, så må finne ut hvilken farge. Tenkte på den Sophie Elise har, siden den ikke er så ulik min i nyanse. Hva syntes du?Slik ser hårfargen min ut nå:


 Hilde
Skulle egentlig på jobb i dag, men etter mye om og men bestemte jeg meg for at det var best å holde seg hjemme. Får så utrolig dårlig samvittighet når jeg melder meg syk, men noen ganger må man tenke på seg selv også. Dessuten hadde jeg nok skremt vekk alle kundene med den harkete stemmen og det trøtte tryne mitt.. Har bare holdt meg på sofaen i hele dag, med True blood på skjermen og en hund på fanget. Heldigvis kommer mamma og pappa hjem i kveld, så jeg kanskje får litt mat i meg. Brødskive frister ikke, og jeg klarer ikke svelge knekkebrød slik som mandlene er nå. Har bare gått i saftis, repsils, hostesaft og kakao. 

Er ikke så mye å gjøre når man ligger sprekksyk, så jeg tok tiden til å bytte design. Det dumme er at størrelsen på bildene jeg brukte før blir for små i forhold til dette designet, så det ser skikkelig teit ut. Men jeg orker virkelig ikke å redigere alle innleggene bare av den grunn, så det får bare være. Kunne godt tenkt meg ny header i samme sleng, men blir så fort lei av de jeg lager selv. Noen som vet om noen som er flink til å lage?Heldigvis har jeg denne søte lille bomullsdotten som holder meg med selskap  

 Hilde
 Etter en slitsom dag er det ingenting som er bedre enn å få pakke i posten. Er så heldig at en ebay selger ville sponse meg noen NYX produkter, for å teste ut og vise frem på bloggen. Har blandt annet kjøpt de HER fra henne tidligere. Myke og gode lipliners som jeg elsker! Flower og pale pink er nok favorittene, men liker også hot red og hot pink, får bare ikke brukt de.Gleder meg virkelig til å prøve alt ut. Har testet det litt, og leppestiften er nok en ny favoritt! Fikk fargen Strawberry milk, som jeg har hørt mye positivt om. Øyenskyggebasen gleder jeg meg mest til å ta i bruk, siden jeg har lest så mye bra om den hos blandt annet fotballfrue.no. Trengte virkelig en ny base, siden paint pot'en min snart er tom. Den virker også mye lettere og smørbar enn mac sin paint pot. Får testet alt ut i morgen sikkert, så kommer jeg nok med meninger og fler bilder.Selgeren jeg har kjøpt fra og fikk pakke hos er JOY017. Anbefaler henne virkelig! Gode produkter til en billig pris, i tillegg er hun veldig lett å få tak i på mail, og produktene sendes veldig fort. Det sendes fra USA, men har bare ventet rundt en uke på alle pakkene. Syntes alle jenter skal ta en titt innom og se om de finner noe interessant! Bare gå inn på profilen hennes HER, så kan du lese alt av feedback, eller HER for å gå rett til produktene hun selger.

Vet at mange syntes ebay er usikkert og komplisert, men der tar de så absolutt feil. Om det er noe du ikke får til med oppretting av konto eller kjøp, så er det bare å spørre meg. Hjelper gjerne til! Alle burde virkelig få gleden av så billige og gode produkter! :D

 Hilde   


Er ikke lenge igjen til avskjedsfesten, så da kan jeg vel få lov til å kjøpe noe nytt? Dessuten har jeg vært kjempeflink de siste måndene, kan ikke huske sist jeg bestilte en kjole. De som kjenner meg vet godt at jeg har heilt kjoledilla, som mamma kaller det. De er som barna mine! ♥ haha. Grunnen til at jeg slengte 2 i handlekurven er fordi jeg er livredd for at den rosa ikke passer. Den andre er bare backup. Er trygg på størrelsen og fasong, men får litt papegøyefølelse?

 Hilde  

_fotballfrue


 Hilde 


I går startet vi kvelden tidlig med god drikke og litt snacks hos Vivi. Ingenting slår jentevors! Er så godt å bruke tid sammen med jentene før jeg reiser, kan godt hende dette var siste gang jeg så fler av dem. Ganske rart å tenke på at jeg skal være borte 1 år fra alle snuppene, kommer til å savnde dem og kvelder som dette!

Litt senere på kvelden pakket vi med oss det nødvendige og satte kursen mot Alsvåg. Kan ikke si jeg er stor fan av den plassen, men er det fest - så er det fest! Tror nok vi alle ble godt i slaget, om jeg forstår mobilbildene riktig.. haha. 

 Hilde 
''Hei! kom over bloggen din når jeg så bilder på weheartit :-) jeg har tenkt å være utvekslingsstudent i 2013! du er så utrolig heldig som får reise nå, jeg har så sinnsykt lyst selv! Kommer nok til å følge bloggen din fremover :) Når var det du søkte, og er det vanskelig å få plass for å være med? Vet ikke når jeg skal søke, og hvilke lærere som skal skrive "anbefalelse" på meg? Håper du vet litt om dette, kanskje skrive et innlegg om alt det senere? hadde vært veldig fint! LYKKE TIL I USA <3''

Fikk dette spørsmålet, så jeg tenkte å svare litt mer utfyllende enn jeg gjorde tilbake i kommentarfeltet. Kanskje jeg skal prøve meg på ''Ukens spørsmål''? Har for det meste bare kommentert tilbake svar på eventuelle spørsmål, men kan jo være en fordel for andre å lese, om det var noe de ikke hadde tenkt på selv. Jeg vet at mange vil dra, men de tør rett og slett ikke. I starten var jeg også usikker på dette, være borte et helt år hørtes skummelt ut. Jeg vurderte språkreise, men bare noen uker ble for lite. Det er bare å hoppe i det, når du skal til å dra hjem skulle du nok ønske du kunne vært lenger.For et år siden tok jeg tak i meg selv og tenkte at ''the american dream'' kan jo virkeliggjøres, alt som skal til er jo bare at jeg fullfører det. Jeg nevnte det til mamma og pappa, og tilslutt satte vi oss ned for å snakke om det. De sa at om dette var noe jeg ville gjøre, så skulle de la meg få denne sjangsen. Så jeg startet med ''participant application'' og intervju med organisasjonen AFS. Men så treg som jeg er ble ikke søknaden fullført før noen måneder senere, å da fikk jeg beskjed om at det var fullt til USA, som var det jeg hadde i tankene. Jeg tenkte det var en mulighet for å tvinge meg selv til å velge litt utenom det vanlige, og ba om Mexico istede. Det viste seg at det også var fullt, så jeg ble helt hysterisk og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg angret SÅ mye på at jeg ikke fullførte søknaden tidligere. I panikk sendte jeg mail til alle mulige organisasjoner, til og med noen jeg aldri hadde hørt om. Jeg ble oppringt av et par, men da jeg fikk vite at EF hadde plass sendte jeg inn den ''innledende søknaden''. Ikke lenge etter ble jeg oppringt av kontaktpersonen her i område, og fikk avtalt intervju.

Intervjuet med EF var ikke noe problem. Jeg satt bare på et kontor og snakket med en kjempesøt og hyggelig dame, som selv hadde vært utvekslingstudent. Vi snakket engelsk, så hun fikk et innblikk over ferdighetene mine. Jeg fikk også 15 minutter til å skrive et slags brev til den fremtidige vertsfamilien, fortelle om meg, hva jeg forventer og hva jeg gleder meg til. Husker ikke så mye annet fra intervjuet, bortsett fra at det var en intens lukt av General snus, som jeg ble sykt kvalm av, haha. Senere ble jeg oppringt av en mann fra organisasjonen som sa at de hadde snakket med områderepresentanten jeg var på intervju med, og det var bare positiv tilbakemelding. Så de ville gjerne ville tilby meg plass på programmet. Den lettelsen!

Selve søknaden inneholder mye papirer som må fylles ut, karakterer fra de nylige årene, og i tillegg må du til lege, ta vaksiner og få anbefalingsbrev av lærer. Selv fikk jeg bare kontaktlæreren til å skrive, for jeg føler hun kjenner meg best av lærerne jeg har hatt på videregående. En venn av familien som kjenner deg godt må også skrive et slags anbefalingsbrev av deg, det skal sendes rett til EF sitt kontor, så du ikke får muligheten til å lese hva som står. Egentlig er det ikke vits at jeg forteller så mye om hva slags skjemaer dere må fylle ut, for alt står i papirene dere mottar, og om du reiser med en god organisasjon hjelper de deg såklart!

Og til slutt, søk så tidlig som mulig!!! Da er det større sjangse for at du sikrer deg en plass til din drømmedestinasjon! :)Følte det ble mye annet i tillegg, men håper jeg svarte sånn passe bra på spørsmålet! Om det er noe som ikke var helt tydelig, eller om du har spørsmål, så er det bare å legge igjen en kommentar :-)

  Hilde 
..til jeg hopper på flyet som skal ta meg over atlanterhavet og ned på amerikansk jord. Som mange andre har jeg enda ikke fått vertsfamilie, noe som kan ta veldig lang tid. Heldigvis er det helt normalt! For alt jeg vet får jeg ikke vite noe før dagen før. Folk spør hele tiden om jeg gleder meg, gruer meg eller om jeg er spent. Helt ærlig, så tenker jeg ikke over det i det hele tatt. Men må vel prøve å sette meg mer inn i situasjonen, så jeg ikke får sjokk når jeg sitter på flyet. Ka faen e det æ har hevve mæ med på?

Men YOLO og hele pakka, dette skal jeg gjøre. Kommer til å angre som en unge om jeg blir igjen i denne lille dritbyen. Var fast bestemt på det tidligere, kommer jeg meg ikke til et annet land, så flytter jeg sørover. Egentlig skjønner jeg ikke at bare et så lite antall tar sjangsen for å oppleve noe nytt og spennende. Man går ikke glipp av noe hjemme. Du kommer tilbake, til de samme festene, samme folkene, og samme hverdagen. Hvorfor ikke få et unikt år der du får oppleve ny kultur, nye mennesker, få en ny familie og minner for livet? Såklart kan man være uheldig og i værst fall avbryte utvekslingsåret, men man kommer seg ingen steder i livet om man alltid skal la det lille negative hindre deg fra å ta noen sjangser. 
 Hilde 
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams

 Hilde På lørdag bestemte vi oss spontant for å dra på fisketur, så vi kjørte til hytta for å hente utstyr, pakket badetøy og satte oss i bilen. Tok ikke mange sekunder før fisketuren ble erstattet med alkohol. Vår kjære >Ch< tok også turen til sortland. Har sett henne bare èn gang siden nyttårsaften! 

Planen var at vi skulle komme oss videre ut senere, men lysten var ikke helt der. Vilde kom også innom, men de fleste dro hjem like etter. Syntes stemningen i helgene før var mye bedre!

Slike kvelder som dette er noe av det jeg kommer til å savne mest, uten tvil  Sjekk forresten ut bloggen til Christina HER.


 Hilde 


Kan ikke beskrive den deilige følelsen av å stå opp til et slikt vær, å vite at man kunne ligge ute hele dagen. Var allerede ute på verandaen klokken 8 (!!!!) med bikini og solbriller på, og såklart spotify i bakgrunnen. Gikk også et par turer med hunden til bestefar, som jeg har passet hele dagen. Ble ikke noe fjelltur siden hun er så dårlig i beina, men var godt å bare gå langs stien og nyte det herlige været.  Håper virkelig det holder seg slik gjennom helgen, er ikke ofte det er så bra her i nord! Har heldigvis fått litt døgnrytme nå, så kanskje jeg klarer å stå opp passe tidlig også. Må innom banken før jobb for å fikse nytt bankkort, også trenger jeg nye jeans og noen småting. Kommer sikkert et lite innlegg av innkjøpene i morgen.

Hva har du gjort i dag?

 Hilde  

_privat
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover." 

 Hilde  

Koselig kveld med cuatro fantasticos minus one, grillmat og det vanlige. Kan nesten ikke ha det bedre når jeg er sammen med de to jentene! Senere på kvelden endte vi også opp på brua for en aldri så liten photo session, resultat kommer snart. Ble dritbra! Hilde  
Var helt forferdelig å bruke mange timer på jobb i dag, når været har vært så fint. Skulle gjort mye for å heller vært ute og slikket sol. Men penger må til, trenger hvert øre nå som det ikke er lenge igjen til avreise. 


Har nettopp kommet ut av dusjen, og håret fikk virkelig godgjort seg med K-pak sin kur i noen minutter. Lukter helt fantastisk! Nå skal jeg bare kaste noen klær på og get ready, før jeg stikker ned til Helèn for grilling. Må jo utnytte været, når det først er bra her i nord! Håper det blir like bra i morgen, så jeg kan late meg på verandaen med smoothie og musikk.  Hilde 
Et utvekslingsår passer meg perfekt, og jeg anser meg selv som kjempe heldig som har foreldre som lar meg få denne sjangsen. I starten var dette bare noe jeg drømte om. American high school og prom var bare noe jeg fikk se på film. Men alt har snudd seg siden da. Om under 2 måneder starter jeg et ''nytt liv'' på andre siden av havet, hvor jeg får oppleve alt dette. 

_privat

Alle som sier de er så misunnelig, og jeg er sååå heldig som får oppleve dette, hopp i det selv! Fortell foreldrene deres om det så tidlig som mulig, snakk seriøst om det, og begynn med søknad og sparing av penger. Det koster en del ja, men det er totally worth it. Dessuten kan du søke om stipend, og få en del fra lånekassen. Dette er virkelig once in a lifetime, syntes synd i de som angrer på å ikke benyttet sjangsen! Du må bare bestemme seg for noe, så får du det til.

 Hilde
 Hilde
No, more like sisters  


Det spørsmålet jeg får mest angående utvekslingsåret er hvordan det blir uten Therese, hører også mange spør henne om det samme. Alle vet vi er close, men tror ingen kan skjønne hvor nære vi egentlig er. Hun har egen nøkkel til huset vårt, og hele familien ser på henne som datter nummer 3. Kommer til å være rart at hun ikke står i romdøren min helt tilfeldig, eller sitter på kjøkkengulvet sammen med meg og spiser nattmat. Kommer til å savne humoren vår, og bare de late timene i senga mi med hver vår pc, uten å si et ord til hverandre.


Egentlig gruer jeg meg ikke så mye, for jeg vet at hun vil være her når jeg kommer hjem igjen. Det kommer til å være noen lange og tøffe måneder som plutselig er over, og når jeg kommer hjem er hun og alle de andre her, og alt er tilbake som normalt. Må nok mer enn 1 år til for å rive oss fra hverandre!

  Hilde
Heihei! I går mottok jeg visumet mitt, bare 4 dager etter jeg var på ambassaden. Alle sier at man burde møte opp minst en time før intervjuet om man ikke vil vente i en eviget, men jeg var der bare 20 minutter før avtalt tid. Utrolig nok var det ikke kø i det hele tatt, så alt tok meg bare 10 minutter! Var sykt deilig å være ferdig med det, og høre at jeg ville motta visumet i nermeste framtid.

Som veldig mange andre har jeg enda ikke fått vertsfamilie, men det får bare ta sin tid. For alt jeg vet får jeg vite i morgen hvor jeg skal, eller dagen før avreise. Ganske skummelt å tenke på egentlig. Alle spør om jeg gleder meg eller er nervøs, men utrolig nok tenker jeg ganske lite over det. Måndene har gått så fort, så innser nok ikke hva jeg har hoppet i før jeg sitter på flyet. Uansett hva jeg ender opp med, så er jeg ubeskrivelig gla for at jeg tok sjangsen og satt meg inn i denne situasjonen! 

Hilde
Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Blogg · Events · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · Sponsing · Spørsmål · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits