Er så glad for at jeg begynte å pakke i dag, for er no way at jeg hadde klart å gjort alt på èn dag. Begge koffertene mine er fulle allerede, og jeg har enda en del igjen.. Jaja, plass skal det nok bli! Helt sykt at imorgen er min siste dag her.. Reiser tidlig tirsdagsmorgen, noe som kommer til å bli utrolig tungt.. Har kjøpt gave til vertsmor som kom i posten for et par dager siden. Bestilte et armbånd med personlig inngravert tekst. Kan vise det senere, er kjempefint, og vet hun kommer til å like det! 
Helt siden jeg kom hit har vertsmor snakket om dette, og alle ballongene som er der. Litt trist at det faktisk er denne helgen, for det betyr at jeg reiser hjem nå snart.. Vertsfamilien min kjenner noen med en ballong, som de hjelper hvert år, så i går sto vi opp 5.30 om morgen for å dra bort til område hvor det skjer. Dro igjen på kveldstid, og da fikk jeg prøve den! Dro bare noen meter opp i luften, siden de ikke kunne dra noen steder da. 
Et lite innblikk fra dagen til meg og Anna på Nassau. Var helt fantastisk der! Delfinene de har på atlantis ble reddet fra et annet område etter en voldsom tornado. De har et svært utested og folk som tar godt vare på dem, men såklart skulle de jo helst vært ute i det fri.
Slenger bare inn et bilde fra dagen i dag! Nå må jeg pakke meg ferdig, suser til florida i med klassen. Skal kjøre hele natten, så er det ombord på cruise neste morgen! Nå har jeg offisielt sommerferie, herlig! Bare cruise og graduation igjen før jeg drar hjemover.. 
ENDELIG 18, i norsk tid hvertfall! Føles virkelig ikke sånn ut. Var ute å spiste med vertsfamilien i dag, og i morgen blir det pool party med hele gjengen så snart vi er ferdig med eksamen. Herlig! Kjipt å ikke feire hjemme med alle vennene mine, og ha på den fineste bunaden! 

#tbt fra feiringen ifjor!
 


Kan ikke tro at dette er siste skoleuke.. I dag var faktisk min siste ''vanlige'' skoledag før eksamen. Jeg er exempt fra matte, så har bare anatomy og bible på torsdag, så government og english på fredag. Litt kjipt at bursdagsfeiringen blir eksamen, men planen er pool party hos hannah etterpå som feiring av at jeg er 18. Får se hva som skjer, folk her planlegger alltid, men så avlyser de..  Uansett så drar hele trinnet til florida dagen etter for cruiset, PUMPED! Regner det som feiringen, så er det gjort opp for med en gang! 


Laura Mae, Marshall og Janaye venter på mat! Dro på en litt finere plass for å unne oss noe godt siden det var vår siste senior lunch forrige fredag. Kommer til å savne det, er så koselig!


Meg og Elise


Lørdag var det tid for ''farvell møte'' med EF.. Fikk se hele min Fantastic 8 gjeng, bortsett fra søte Mia.. Hang med disse jentene og et par karer alle dagene vi var i Disney. Er så gla i dem alle sammen, så ble så gla av å se dem igjen 


På tur hjem stoppet vi innom Target for å kjøpe enda en koffert for hjemreisen.. I går fikk jeg også fllybillettene mine, og i dag er det nøyaktig 2 uker til avreise.. Bare 14 dager.. Helt sykt.. Gleder meg så til å komme hjem og se alle igjen, men vil ikke reise herfra.. Bittersweet feeling! 
Endelig ordnet det seg, så jeg og Anna har booket samme excursion for dagen på Nassau i bahamas. Vi skal svømme med delfiner! Er nok mange som sier man støtter dyreplageri, men de delfinene som er der ble reddet etter kraftig uvær, og de blir godt passet på. Leste at Livingdoll har vært der, ble bare enda mer pumped av å se bilde! Vi skal også i badeland som de fleste i klassen skal, gleder meg helt sykt! Blir nok tidenes tur :DHei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Bahamas 2013 · Blogg · Events · Florida 2013 · Graduation 2013 · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · New York 2013 · Oregon 2012 · Prom 2013 · San Francisco 2013 · Sponsing · Spørsmål · Trips · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits