Planen for helgen var egentlig å ta turen til Bimingham, men på grunn av thuderstorm droppet vi det. Stakk innom the animal shelter tidligere i dag, siden vi ikke hadde noe annet å gjøre. Er så trist å se alle dyrene som er innesperret, men heldigvis har de i det minste en plass å bo, og snille mennesker som hjelper til frivillig. Alle store hunder var på halv pris i dag, så det var flere innom for å adoptere, noe som gjorde meg så gla! Skulle gjerne kjøpt alle om jeg kunne Etterpå dro vi en snartur innom wildlife refuge, men var absolutt ikke noe å se der, bortsett fra fugler. Så en skilpadde da, made my day! Så dro vi en tur innom walmart for å kjøpe noen småting, og nå lager vi brownies. Skal nok ikke gjøre så mye i dag, kanskje dra ut en tur med en gjeng. Blir nok kirka i morgen med Laura Mae, siden vi ikke skal til Birmingham. Den jenta må være en av de snilleste jeg noen gang har møtt! Var forresten også ute i går sammen med henne og en annen gjeng, spiste mexican etterfulgt av kino. Vi så ''The host'', var helt grei, men forventa noe bedre. I dag er det bare 59 dager til jeg reiser hjem, tiden flyr..
åhhh er så mye som skjer framover, på den lille tiden jeg har igjen her i statene. Tiden flyr som bare det, så snart sitter jeg på flyet hjem.. Prom er om 2 uker, så må vel få ræva i gir og finne sko og litt tilbehør. Skulle dra å se etter sko i går sammen med en kompis, men rakk det ikke siden vi dro på kino med resten av gutta først. Så forresten ''olympus has fallen'', som faktisk var sykt bra! Men anyway, må vel dra senere i uka og finne et par, hvis ikke bestiller jeg fra Macy's. Har lyst på heels, men vil ikke risikere å bli høyere enn daten min.. haha. Etter prom weekend er det bare 20 dager til jeg hopper på flyet til New York for å møte mine kjære søte søskenbarn, onkel og tante. Skal bli så sinnsykt herlig å se dem igjen! Håper de lange, kjedelige dagene fram til da går fort. Kom gjerne med tips om hva vi burde få med oss i NY! 

Når jeg kommer hjem fra the big apple, så er det under 1 månede til jeg reiser hjem, men før det er det klassetur til Bahamas. Har vel nevnt det før, men skal på et disney cruise, der vi også skal stoppe 2 plasser på Bahamas, Nassau og Castaway Cay, som er disney's private øy. Jeg og et par av jentene er hvertfall bestemt på at å svømme med delfiner er øverst på to do lista!Kan mildt si at jeg ble mer gira nå!
♥ Hei
Første skoleuke etter ferie er alltid tung, og kjenner jeg blir aldri uthvilt uansett hvor mye søvn jeg får. Trodde vi skulle ha mye skolearbeid denne uken, men har faktisk vært overraskende lite. Konklusjon: etter helgen kommer helvetesuken. Men er bare å bite tenna sammen og sikte mot helgen. På lørdag har vi pancake day, altså alle kan komme å spise så mye pannekaker, sausage og bacon for bare $5. Vi gjør dette for å samle penger til cruise som vi skal på i mai. Så om nøyaktig 2 måneder sitter jeg på et cruise i karibien, eller svømmer med delfiner på bahamas! Trenger vel ikke engang nevne at jeg gleder meg ;) Er bare 59 dager til vi setter kursen mot florida der vi går ombord, skal bli så sykt digg! 
// skole // parken // kaffe på stranden // roadtrip
// citylights


//nabohus


// på tur over GG bridge // gåtur til stranden


Dro ut og spiste på en italiensk restaurant i Napa valley på torsdag, fineste restauranten jeg noen gang har vært på! Maten var sykt god, og været var så bra at vi kunne sitte ute hele kvelden. 


// kveldstur for å kjøpe is // en av SF's mange bakker // på vei hjem fra shopping // lunsj på flyplassen


Til jul fikk vi kidsa blandt annet velge et broadway show som vi alle kunne dra å se, så det gjorde vi i dag. Vi så ''Spamalot'', som også ble en feiring av vertsbror sin bursdag. Showet var mye bedre enn jeg hadde forventet! Var litt omvendt med Aaron, som sovnet undet pausen, haha. Etterpå dro vi ut og spiste, før vi kjørte hjem igjen. Har brukt resten av tiden på pakking, siden jeg reiser i morgen. For en eller annen grunn tenkte både jeg og vertsmor at vi ikke trenger å kjøre før klokken nærmer seg 9, men flyet går jo 6ish, så ble raskt endring i planene. Skal se om jeg får litt søvn før vi hopper i bilen og får meg til flyplassen. Skal først til North Carolina, så hele veien over til California. Blir en lang flytur, men er so worth it!I LOVE MY HOSTFAMILY På mandag reiser jeg til San Francisco, så holder på å gjøre litt research etter ting som må gjøres eller sees mens man er der. So far er det bare golden gate bridge og lumbard street som er på planen. Cece skal være min guide og ta meg med å vise meg hennes favorittplasser, og alt annet SF har å by på. Hun er forresten søsteren til Nick, som bodde hos oss i fjor. Skal henge med henne siden hun studerer der, og heldigvis har ferie samtidig som meg. Blir nok litt shopping også, og såklart en tur to the beach!

Noen som har vært i San Francisco og har tips om hva man burde få med seg?
Hei! Enda jeg ikke har blogget på en god stund, så er det koselig å se at flere er innom og titter! Har skjekket statistikker over bloggen, å ser at jeg har fler utenlandske lesere. Kan jo sikkert være andre norske også som bare bor i utlandet da. Siden sist har det ikke skjedd så mye. I går mottok jeg den nye prom kjolen min, siden den andre måtte returneres på grunn av at den var alt for stor. Den jeg har nå passer perfekt, men er litt for lang. Skal få fikset det etter spring break, som forresten er neste uke. Endelig går ting framover med EF, så fikk akkurat bestilt billett til San Francisco! Drar på mandag, så drar jeg hjem på lørdag. Skal bli godt å se


#1 Tok karusell med Janaye at the mall, har aldri tatt slik karusell med hester, så vi måtte gjøre det! #2 Bowling med gjengen, var faktisk litt snø i luften den dagen. #3 Blood drive for å samle penger for senior cruise, trodde ikke jeg var able til å gi blod siden jeg er norsk, men gikk greit. Håpet litt på at de skulle si nei, men fikk hjelpet tre andre mennesker, så føles godt!I går mottok jeg også brev fra EF med reiseinformasjon, er så trist å tenke på at jeg knapt har 80 dager igjen her i Alabama.. Men skal bli sykt godt å komme hjem til alle kjente og kjære 
Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· November 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Bahamas 2013 · Blogg · Events · Florida 2013 · Graduation 2013 · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · New York 2013 · Oregon 2012 · Prom 2013 · San Francisco 2013 · Sponsing · Spørsmål · Trips · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits