I går var det going away party for meg og to av jentene. Jeg flytter nok en del lengre bort enn de, men var ingen dum idè å ''feire'' sammen. Var godt over 200 stykker innom, og mange gode venner å se! Hadde en sinnsykt bra kveld, til tross for alt drama. Er også veldig trist at det var siste gang jeg så fler av folkene før jeg reiser.. Kanskje jeg kjører reunion party neste år? not.. Var helt sykt mye å rydde,vaske,tørke og fikse. Var på lokalet i mange timer, tilslutt var vi så tomme for energi at vi bestilte pizza og fikk i oss mat før vi fortsatte. Er sykt sliten, så nå er senga neste stopp!

 Hilde


I går startet vi kvelden tidlig med god drikke og litt snacks hos Vivi. Ingenting slår jentevors! Er så godt å bruke tid sammen med jentene før jeg reiser, kan godt hende dette var siste gang jeg så fler av dem. Ganske rart å tenke på at jeg skal være borte 1 år fra alle snuppene, kommer til å savnde dem og kvelder som dette!

Litt senere på kvelden pakket vi med oss det nødvendige og satte kursen mot Alsvåg. Kan ikke si jeg er stor fan av den plassen, men er det fest - så er det fest! Tror nok vi alle ble godt i slaget, om jeg forstår mobilbildene riktig.. haha. 

 Hilde 
Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Blogg · Events · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · Sponsing · Spørsmål · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits