Marshall og alle jentene


Matthew, Drew, Hannah, Anna, meg


Shannon, Patrick, Drew, meg


Verdens beste Peyton 


Hannah, Ben, Philip, Laura Mae, Janaye, Ryan, Drew, meg, Bailey, Macy, Tyde, Gabriell


Shannon, Drew, meg
Har lenge vært usikker på hva jeg vil gjøre når jeg er ferdig med videregående, og har liksom aldri klart å finne helt ut hva som vil passe meg best. Helt siden jeg var liten ville jeg bli veterinær (som alle andre jenter) og reise til utlandet å hjelpe dyr som trenger det. Var også utplassert på en veterinærklinikk i 1 uke, som var utrolig gøy. Fikk være med på alt, og det var en sylt bra opplevelse. Men det krever mye skolearbeid, mange år med harde studier som jeg rett og slett ikke gidder. Det er bare noe jeg ikke vil. Jeg er drit lei av å bare sitte på skolebenken. Har tenkt på sykepleieren, for å få spesialisere meg innen noe. Sykepleiere trengs det jo, og det virker også som veldig mange satser på det yrket. Nå som jeg har anatomi på skolen lærer vi jo en del om slikt,og det er virkelig et fag jeg liker! At jeg i det hele tatt liker et fag er stort i seg selv. Men er enda skeptisk, for sykepleieren er ikke helt hva jeg er ute etter. Som mange vet er jeg obsessed med sminke, hår og slikt, så hører ofte ''Tenker du å bli makeup artist eller noe?''. Men ja, jeg gjør det. På en måte har jeg alltid tenkt at jeg kan gjøre ''bedre'' enn det. Jeg vil gjøre noe mer, og vise at jeg kan om jeg vil. Sminke og slikt kunne jeg heller bare ha på sidelinjen som en hobby. Etter at jeg kom til usa har jeg vært sykt inspirert og vil gjøre alle slags makeup looks og hairdos. Innså bare mer og mer at det virkelig er noe jeg kunne tenke meg til å ha som mer enn bare en hobby. Hvorfor skal jeg ikke satse på det da? Det er noe jeg elsker å gjøre, og jeg er helt sikker på at det er et yrket som passer meg. Jeg vil kunne glede meg til å gå på skolen og lære noe nytt, jobbe mye i praksis og ha mulighet til å bruke det på mange områder. 

Så at tcmn hadde skrevet et innlegg om å vokse opp - føler akkurat det samme som det innlegget sier. De som kjenner meg godt vet at jeg har angst for å ''slå meg til ro'' en plass, spesielt i ung alder. Vil reise og oppleve hele verden, se alt som er å se og hele pakka. Finnes vel ikke et ord som beskriver meg bedre enn ''wanderlust''. Men på grunn av dette tenker jeg å bare utnytte tiden så godt som mulig og studere i utlandet. De siste dagene har jeg googlet og lest om alle mulige beauty schools fra california til australia. Har funnet noen som ville passet meg midt i blinken, så er jeg bare å spare opp og hoppe i det! Først blir det nok et friår etter vgs, så har god til til å finne ut hva jeg ender opp med å gjøre. Men å gå et full-time course i Sydney eller New york høres absolutt ikke feil ut!

Hva er dine fremtidsplaner?


Story of my life
Halloooo! Har ikke hatt tid til å poste noen av bildene fra turen til disney world eller andre småting som har skjedd de siste dagene, så her kommer en kjedelig oppsummering! Kan vel starte med at på torsdag begynte det faktisk å SNØ her! Man kunne først bare se noen få snøfnugg i lufta, men alle tok helt av og danset en ''snow dance'' i håp om at det skulle bli mer snø, og plutselig var det faktisk helt hvitt ute! Det var ikke varmt nok til at det holdte seg på bakken, men nok til at vi fikk dra hjem fra skolen rettt etter 6th period. Alle freaked out, mens jeg bare satt der og håpet på at det skulle gi seg. Flere ropte på meg og sa jeg måtte komme å se, som om jeg ikke har sett snø før liksom.. Men på grunn av den ''intense snøstormen'' begynte vi ikke før 10 på fredag, helt greit! Enda var det sol og klar himmel, og ingen snø å se da jeg sto opp. 'murica! Senere dro jeg å så basketballkampen, hvor jeg blandt annet møtte søte Maddie fra australia. Etterpå dro jeg og noen andre jenter på kino og så Mama, som fyi ikke var noe særlig bra.

I går ble det en tur til huntsville med et par av gutta, plokket også opp maddie på turen. Vi bare trasket rundt, og dro på kino. Innholdsrikt! Ellers var jeg faktisk i kirken i dag sammen med Peyton, etterfulgt av meksikansk mat. Tror faktisk jeg skal ut og spise IGJEN i dag sammen med vertsfamilien.. Livet i amerika ass!


det fæle været som forsinket skolen med 3 timer - walking the dog i drittvær - meg og elise watching the game - nathan på shopping


Siden klassen vant dansekonkurransen under homecoming week, så fikk vi fra til the skate castle i dag etter 5th period. Gikk bedre med meg denne gangen siden jeg fikk bruke ''normale'' rollerskates! Fikk også pizza, spilte noen spill, pratet og bare hadde det gøy. Så mye bedre enn skole! Nå har jeg gjort ferdig anatomi leksene, så er bare pakking som står igjen på planen for i dag. Må vel også dra til salongen og kjøpe ny foundation, og stoppe å ta ut penger til i morgen!


meg, anna og janaye - caleb - meg og destany - laura mae, janaye og meg! 
Var helt sinnsykt lei av headeren med de gamle sommerbildene. Ville ha noe med litt mer ''vinterfarger'', men innså jo at det er vanskelig å få det winterish her i alabama.. haha. Ble hvertfall noe nytt og annerledes! Ser nå at jeg faktisk har på meg samme skjorta som på den forrige headeren, skulle tenkt på det før.. Men liker den nye bedre, lyset og fargene er mye klarere og finere! Og egentlig ble det jo litt winterish med den lyseblå skjorta og de lyse fargene likevell?

Før


don't let your fear decide your fate


''Thank you! Your order has been placed.''
Gleder meg til å få pakker i posten nå, viser dere hva jeg bestilte når det kommer! 
:)


No matter what happens you can count on me, I'll stand by your side 'till eternity.
I trust you, I love you, dear friend of mine. You'll live in my heart 'till the end of time.

Gratulerer så mye med dagen, bæsjunge!  håpe æ får tak i det det æ har i planan å gi dæ i bursdags/julegave! veit om ei som blir gla då,hehheh loveyou

because everything else is uncertain.


 Big day - elsker å ha countdown på alle hendelser, blir så gira av å se at man bare kommer nærmere og nærmere.

 Donorkort - Om du er donor kan det være kjekkt å ha det på mobilen også, i tilfelle noe skjer med deg. Man vet aldri, å det er for en god sak!

 m.P - My pill er nok den mest nødvendige appen jeg har. Varsler meg hver kveld om å ta pillen, i tillegg må jeg trykke på ''dagens pille'' å bekrefte at jeg har tatt den, hvis ikke varsler den igjen. Uten denne appen hadde jeg nok aldri husket det.

 Running - Nike sin running app som jeg lastet ned i går, så jeg har enda ikke testet den. So far har jeg bare brukt ''The long run'' eller ''Endomondo''. Er motiverende å ha det på mobilen, sammenligne med tidligere økter osv!

 Instagram - Ohh my love!  Elsker denne appen, så enkel å bruke, gi en ekstra touch til bildene og se hva venner oppdaterer.

 Messenger - Går 10 ganger raskere å bare trykke her når du mottar noe på facebook chatten!

 ShopShop - Handleliste hvor du kan stryke ut etter hvert som du har kjøpt det, legge til flere lister osv. Bruker denne mye!

 Snapchat - Makes my day når jeg mottar stygge bilder av jentene mine! @Hildeyeah

 Spotify - I love you

 Shazam - Hører du en råfin sang på radioen, men vet ikke hva den heter? Shazam lytter og finner det ut, så kjekkt

 Flashlight - Lommelykt, kommer alltid til nytte.

 Bsafe - Voldtektsalarm som alle burde ha. Du setter opp guardians, som får melding og oppgitt hvor du er når du utløser alarmen. I tillegg har den ''fake call'', så om du går ute og det er noen bak deg, så kan du sette opp at noen skal ''ringe deg'' right away, eller om 5-10 sekunder eller om noen minutter. Du kan også få venner til å følge deg på sin telefon, ved å bruke Live GPS tracking, men det koster tror jeg. Uansett verdt det, og alle jenter og gutter burde ha denne appen tilgjengelig om de kan!  

 Quotes wp - Lastet denne ned i går, så har ikke sett så mye på den, men den inneholder masse bilder med fine og inspirerende quotes.

 Twitter - Kjekkt å ha, men jeg bruker det nesten aldri. Bare når jeg skal stalke Justin Bieber..

 Kik - Chat direkte med venner, send bilder osv. Bruker den nesten aldri, men kan være kjekk å ha! Gratis, å funker så lenge du har internett.

 Blogg.no - Post innlegg, se kommentarer på din blogg. Det negative er at du ikke kan bestemme størrelsen på bilder selv, eller poste innlegg som er lagret i arkiv fra pc'en. Jeg bruker den noen ganger bare for å laste opp bilder, så jeg får det i arkivet på bloggen, så kan jeg hente dem senere når jeg bruker en pc.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 Camera, pictures etc - Alt som inneholder effekter, redigering osv. Bruker nesten ingen..

 Translate - Kommer vel godt til nytte om det er et ord i skolebøkene jeg ikke forstår!

 Hurtigleser - Denne skal hjelpe deg til å lese til prøver, å huske teksten bedre. Den dropper noen ord, så du må fokusere for å få med deg handlingen. Har brukt den et par ganger, syntes det hjalp!

 Budsjett + Mobile bank - Har enda ikke tatt det i bruk så mye, men kommer nok til å gjøre det. 

 Sosialt -  Har ikke brukt noe av det bortsett fra Bump, som du kan bruke for å sende bilder over til andre, bare med å ''bumpe'' mobilene.

 Fill it - Nytt spill jeg lastet ned i går. Skjønte ingenting først, men tror jeg er avhengig allerede..

 Subway Surf - Avhengighetsskapende, alt jeg sier.

 Cool race - Et spill noen anbefalte, men har enda ikke testet det.

 Snake - Mimrer tilbake til tiden da Nokia telefoner på størrelse med mursteiner ble brukt, gud så sjalu jeg var på mamma og pappa..Har du noen apps å anbefale?
Tenkte ikke helt over først at det er 9/11 idag, er ikke like lett å følge med siden de skriver måned etterfulgt av dag her. Hadde one moment of silence på skolen i dag værtfall, og alle tanker går til pårørende som sto igjen etter denne dagen  

Tiden går så fort, alt er helt uvirkelig. Tirsdags morgen drar jeg til oslo med mamma og søster og tilbringer en dag i byen der, før jeg setter kursen videre. Er ikke nervøs eller noe, i hode mitt skal jeg enda bo her et år, se alle sammen hver dag, samme kjedelige skoledagen og klagingen på hvor mye denne byen sucks. Irriterer meg litt at jeg ikke er helt psykisk innstilt på at nå flytter jeg, men det kommer nok når jeg sitter på flyet.I går var det fest på Alsvåg igjen, så jeg kjørte i gang et vors hjemme med jentene før vi dro videre ut. Endte opp med 11 jenter i en maxitaxi, for en tur sier jeg bare! Egentlig er jeg litt mettet på dette festlivet her, så skal bli godt å komme seg bort litt.

Don't count the minutes, hours, days, weeks, months, or years... Count the memories!


Stikker ut for å spise kinamat med jentene om noen få strakser. I dag har vi også bestilt flybilletter til Oslo, drar tidlig på tirsdagen. Har enda ikke gått opp for meg at om 1 uke er jeg i Alabama, helt uvirkelig! Tnker knapt på det, men av og til kjenner jeg at det skal bli godt å få en annen hverdag. bare 5 dager igjen nå!!!
Den gamle headeren var alt for svak i farger, og lite personlig. Denne er også midlertidig til jeg får tatt nye bilder. Kanskje jeg har tid i morgen? Hadde det ikke vært for at hånden min er i veien for ansiktet, så hadde jeg beholdt denne. Alle må jo se hvem jeg er ;);) Hva syntes du?Den forrige:

Act bigger


Spillelisten min på spotify finner du HER
Stikker ut en tur snart med jentene, skal på kino etterfulgt av god mat på brygga. Skal se Magic Mike, har store forventninger! Channing Tatum som stripper, kan man be om noe bedre? 

 Noen andre som har sett Magic Mike? Anbefales den?:-) Nå må jeg løpe, skal å handle til farewell festen i helga før vi drar. Bloggessss! Hilde
Nå er håret mitt mørkt blondt, veldig likt min egen hårfarge. Har alltid vært lys blond, helt siden jeg var liten. Men ble lei, så stripet det brukt rett etter jul. Nå vil jeg bli lysere, men klarer ikke helt å bestemme meg. Planen er å bestille extentions, så må finne ut hvilken farge. Tenkte på den Sophie Elise har, siden den ikke er så ulik min i nyanse. Hva syntes du?Slik ser hårfargen min ut nå:


 Hilde
Skulle egentlig på jobb i dag, men etter mye om og men bestemte jeg meg for at det var best å holde seg hjemme. Får så utrolig dårlig samvittighet når jeg melder meg syk, men noen ganger må man tenke på seg selv også. Dessuten hadde jeg nok skremt vekk alle kundene med den harkete stemmen og det trøtte tryne mitt.. Har bare holdt meg på sofaen i hele dag, med True blood på skjermen og en hund på fanget. Heldigvis kommer mamma og pappa hjem i kveld, så jeg kanskje får litt mat i meg. Brødskive frister ikke, og jeg klarer ikke svelge knekkebrød slik som mandlene er nå. Har bare gått i saftis, repsils, hostesaft og kakao. 

Er ikke så mye å gjøre når man ligger sprekksyk, så jeg tok tiden til å bytte design. Det dumme er at størrelsen på bildene jeg brukte før blir for små i forhold til dette designet, så det ser skikkelig teit ut. Men jeg orker virkelig ikke å redigere alle innleggene bare av den grunn, så det får bare være. Kunne godt tenkt meg ny header i samme sleng, men blir så fort lei av de jeg lager selv. Noen som vet om noen som er flink til å lage?Heldigvis har jeg denne søte lille bomullsdotten som holder meg med selskap  

 Hilde
 
_fotballfrue


 Hilde 
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams

 Hilde På lørdag bestemte vi oss spontant for å dra på fisketur, så vi kjørte til hytta for å hente utstyr, pakket badetøy og satte oss i bilen. Tok ikke mange sekunder før fisketuren ble erstattet med alkohol. Vår kjære >Ch< tok også turen til sortland. Har sett henne bare èn gang siden nyttårsaften! 

Planen var at vi skulle komme oss videre ut senere, men lysten var ikke helt der. Vilde kom også innom, men de fleste dro hjem like etter. Syntes stemningen i helgene før var mye bedre!

Slike kvelder som dette er noe av det jeg kommer til å savne mest, uten tvil  Sjekk forresten ut bloggen til Christina HER.


 Hilde 


Kan ikke beskrive den deilige følelsen av å stå opp til et slikt vær, å vite at man kunne ligge ute hele dagen. Var allerede ute på verandaen klokken 8 (!!!!) med bikini og solbriller på, og såklart spotify i bakgrunnen. Gikk også et par turer med hunden til bestefar, som jeg har passet hele dagen. Ble ikke noe fjelltur siden hun er så dårlig i beina, men var godt å bare gå langs stien og nyte det herlige været.  Håper virkelig det holder seg slik gjennom helgen, er ikke ofte det er så bra her i nord! Har heldigvis fått litt døgnrytme nå, så kanskje jeg klarer å stå opp passe tidlig også. Må innom banken før jobb for å fikse nytt bankkort, også trenger jeg nye jeans og noen småting. Kommer sikkert et lite innlegg av innkjøpene i morgen.

Hva har du gjort i dag?

 Hilde  
Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Blogg · Events · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · Sponsing · Spørsmål · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits