Er helt urealistisk at jeg forlater mitt andre hjem om bare 40 dager. I det siste har jeg vært veldig klar for å komme hjem til jentene og familien, men de to siste ukene har jeg bare tenkt på hvor trist det blir å forlate alle her.. Alle flytter for college, så når kommer jeg til å få se alle igjen? Og hvordan skal jeg noensinne få takket vertfamilien min nok? De har vært så snille og hjulpet meg med å oppfylle drømmer, ikke minst tatt meg inn i familien og behandlet meg som en av dem. 

Før jeg dro fra Norge hadde jeg ikke noen særlige forventninger, for jeg var klar over at det kunne bli helt annerledes enn forventet. Året mitt i USA har gått over alle forventninger jeg kunne hatt, og jeg har fått oppleve mer enn jeg noen gang kunne turt å drømme om.. Alt fra å se min vertsbror igjen og tilbringe thanksgiving med familien hannes, til disney world med EF og verdens beste foreigners ♥ Og enda er det beste coming up, er bare 8 dager til jeg reiser til New York for å møte tante, onkel og mine søskenbarn, som jeg gleder meg så til! Jeg vet at det bare får tiden til å gå fortere, og at det blir enda nærmere hjemreise, men trøster meg med at tur til bahamas med klassen og graduation enda står på planen. 

Å dra fra Norge var ikke hardt, selvom jeg fikk et lite kultursjokk som varte i et par dager. Jeg visste at alt kom til å være der så snart jeg kom hjem igjen. Forlate Alabama on the other hand kommer til å være så vanskelig.. Kommer til å bryte helt sammen, for nå holder jeg bare tårene og alt tilbake. Når jeg overhører vennene mine her si at de ikke vil jeg skal dra, så skjærer det virkelig i hjertet! Jeg har blitt så glad i alle sammen, og ekstra close nå i det siste! Men har enda 40 dager igjen, så skal nyte det fullt ut 
 
  3 kommentarer på "40 days to go"

Hannah&Thekla
Det høres helt fantastisk ut! Håper du får det beste uta av de 40 dagene, new York turen og Bahamas! Kos deg videre:)

XxH
19.04.2013, 07:34 URL: http://mamilles.blogg.no
Emilie-Therese ¢¾
God morgen, håper du får en super fredag! :) <3
19.04.2013, 08:05 URL: http://emiliethe.blogg.no
Odil11.blogg.no
Høres bra ut! Kos deg masse på tur og nyt de siste 40 dagene:) Vil du bli helgens blogg?
19.04.2013, 15:45 URL: http://odil11.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Blogg · Events · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · Prom 2013 · Sponsing · Spørsmål · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits