I går at prom spurte Nate om jeg ville go for a ride i dag, noe som vi også tidligere har snakket om, men aldri ble noe av. Jeg skaffet jeg hjelm og alt, men så ble det usikkert om han hadde tid likevell. Plutselig hørte jeg noen kjøre inn på gårdsplassen, og der var han! Ble bare en kort tur siden han hadde lite tid, men gøy var det! Elsker å sitte på, er så godt å bare sitte der å slappe av, særlig når været er så fint som det har vært nå i helgen! Dagens plan var både å skrive ferdig en essay og rydde rommet, men begge ble bare halvveis fullført. Er ikke helt klar for skole i morgen, men er bare 19 dager igjen til jeg drar til New York, så må bare bite tenna sammen og få det unna vei. Blir nok en del å ta igjen da, siden jeg går glipp av 3 skoledager. Forhåpentligvis får jeg gjort det meste før jeg drar!
  0 kommentarer på "Starting to feel like summer"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Blogg · Events · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · Prom 2013 · Sponsing · Spørsmål · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits