Tenkte å fortelle litt om turen jeg var på med EF, til disney world. Det er ikke en tur som arrangeres for alle, men dette var noe RC'en har gjort hvert år i mange år. Så vi var en hel buss med utvekslingsstudenter, men det var også noen familiemedlem som ble med. Jeg gikk på første møteplass, som gikk klokken 15. Vi stoppet flere plasser for å hente andre, så ble litt lengre enn nødvendig. Vi stoppet et par ganger og spiste, ellers sov vi for det meste siden vi kjørte hele natten. Rundt 6 tiden om morgen stoppet vi en plass for å gå inn og gjøre oss klar for dag 1 i disney world. Vi dro ikke til hotellet med en gang, for det hadde vi ikke tid til. Den første dagen tilbringte vi i Animal Kingdom og Magic Kingdom, favoritten var uten tvil Magic Kingdom! Måtte overkomme frykten min for folk som har på masker, for bilde med Mickey mouse og andre karakterer er et must! Space mountain var den beste riden der, og en ride med noen jack sparrow greier var også ganske kul(husker ikke helt om den var her eller i hollywood studios?). Det aller beste var nok lysbilde og fyrverkeriet senere på kvelden! Herregud, var helt speechless. Er noe av det fineste jeg har sett! 

 
Dag 2 dro vi til Hollywood studios og Epcot. Skal du dit så anbefaler jeg hvertfall rock 'n' roller coaster og tower of terror! Det var også en studio backlot tour som også var litt neat. Epcot er der alle ''landene'' er. De har også norge, så det var så godt med ''norsk'' lunsj! Kjøpte skolebolle, men angrer nesten på at jeg ikke kjøpte vaffel istede, haha. Er bare norske folk som jobber der, og alle hadde på bunad! De har til og med en norsk restaurant som het Akershus, og en ride der du sitter i en ''vikingbåt''. Vi skulle egentlig spise på den norske restauranten, men var veldig dyrt, så de andre hadde ikke så lyst. På kvelden er det også et sykt fint show med fyrverkeri som er værdt å få med seg!Dag 3 brukte vi i Universal studios, som var helt sinnsykt rått! Mange gode rides og slags simulators(?) du sitter i, og ser på en stor skjerm der ALT virker ekte. Helt sinnsykt kult! Revenge of the mummy var også en bra ride, var plutselig flammer i taket og hele pakka! Den roller coastern som gikk rett opp og ned var også bra! Selvom jeg var pissredd. Siste dagen vår gikk til Islands of adventures, som jeg tror kanskje ble min favoritt. Nei, jo, kanskje. Klarer ikke bestemme meg, for alt var så sykt bra! The hulk, spiderman, harry potter og alt var bare helt sinnsykt kult Var flere rides som var stengt da vi var der, uheldigvis. Var to i harry potter verden som så skikkelig bra ut, men såklart var de stengt. Men alt i alt var hele turen helt fantastisk, kan ikke beskrives! Alt var så stort, og de hadde alt laget helt perfekt.
 

Dette er noe alle må oppleve! Herregud, har ikke ord! Tidenes beste trip, der jeg ble så close med mange fantastiske mennesker 
  8 kommentarer på "Where dreams come true"

Liv Hege Hagfors
Så mange koselige bilder! :-D
27.01.2013, 08:30 URL: http://sensationbyme.blogg.no/
LENA JENSEN - FOTO & HVERDAG
åh, så koselig! :D
27.01.2013, 10:44 URL: http://rememberthisname.blogg.no
Robin
Åhh, elsker universial studios! Så synd at harry potter atraksjonene var stengt! Begge er sykt bra :))
27.01.2013, 11:02 URL: http://robbanrobban.blogg.no
Rebecca Hiis Bergh
Så koselig :) Fine bilder!
27.01.2013, 11:43 URL: http://www.bexy1.blogg.no
miinemor
Så gøy! Har vært i nesten alle de parkene. Slutten/kvel på Magic Kingdom og Epcot er best !! ♥♥
27.01.2013, 11:44 URL: http://miinemor.blogg.no
Hilde i USA
Robin: ja! fikk hvertfall dratt i den stimulatoren, sykt bra !!:-)
27.01.2013, 17:36 URL: http://hildeinusa.blogg.no/
sminkedokka997
Så koselig :)
30.01.2013, 15:34 URL: http://sminkedokka997.blogg.no
KatinkaM
ser ut som du har det helt herlig!
04.02.2013, 21:59 URL: http://katiiiz.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei! Jeg heter Hilde, er 17 år og kommer fra en liten plass i Nordland. Dette skoleåret tilbringer jeg i Decatur, Alabama som utvekslingstudent gjennom organisasjonen EF. Om det er noe du lurer på kan du kontakte meg på Hild3x@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Blogg · Events · Innkjøp · Makeup/hår/skjønnhet · Sponsing · Spørsmål · Utveksling

LINKER

· blogg.no · Emmaaaiusa · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits